Şimdi Ara

PINPHONE 3GS CAPACITIVE SHARP YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ EKRAN VS VS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçek Pinphone dur. Capacitive yüksek çözünürlüklü Sharp ekrana sahiptir. En iyi 3GS replikasıdır. 4GB dahili hafızası vardır. (Dahili hafıza, hafıza kartı şeklindedir. İsterseniz 8 gb. a kadar arttırabilirsiniz). Simkartı batarya çıkmadan üstten değişir. Ayrıntılı bilgiyi google dan bulabilirsiniz. Bataryası kullanıma göre 3-5 gün arası gitmektedir.

http://forum.donanimhaber.com/m_45206986/mpage_1/key_Pinphone/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_49157911/mpage_1/f_/key_Pinphone//tm.htm#52444152

Telefon genel anlamda temizdir. Sadece sol alt köşede lcd bölümüne gelmeyen yerde 1 cm lik bir çizik vardır. Foto çekme imkanım yok. Ama bu fiyata foto aramayın zaten. Telefonun yukarıdaki linklerde verildiği şekilde ses arttırma ayarlarını yaptıktan sonra karşıdaki konuştuğunuz kişinin sesi eko yapıyormuş hafif. Ayarlardan sonra oldu ben de geri döndürmeye falan uğraşmadım. FAbrika ayarlarına döndürülünce düzelebilir belki ama telefonu kullanmıyorum şu anda. Fabrika ayarları ile o ayarlarda sıfırlanıyor mu bilmiyorum. Ses kalitesi güzeldir. Müzik dinlemesi güzel oluyor. Normal kulaklıkları takabilirsiniz.

Telefon kutusunda şarj kablosu, orjinal kulaklığı ve arka koruyucu kapak ile birlikte gönderilecektir.

Fiyat: 75 TL. Takas sadece ve sadece USB 3.0 16 GB ve üstü flash bellekler ile olur. Onun haricinde takas düşünmüyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• foto olsa iyi olurdu ses hiç mi çıkmıyor bana detaylı bilgi pm atarmısınız.
  • Yooo telefonu normal kullanabilirsiniz. Ses çıkmama gibi bir durum yok. Sadece telefonla konuşurken (siz normal konuşuyorsunuz, duyuyorsunuz, sizde bir şey yok) konuştuğunuz karşıdaki kişi kendi sesini yankı yapar gibi hissediyor azcık. Söylemesem kimse farketmez bile. Ama en ufak şeyi bile olsa söylemeden satmak olmaz. Çok basit birşey olabilir çünkü bazı ayarlarını kurcaladıktan sonra oldu. Kondisyon olarak da 10 üzerinden 8 rahat alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

telefon tarafımdan ayırtılmıştır.

İstanbul dışı satışım bu arkadaş dışında yoktur. Bayram süresince İstanbul içi alıcı çıkarsa satacağım yoksa bayram sonrası arkadaşa gönderilecektir.

• tühh kaçırdımmm

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.