merhaba arkadaslar ben pinacle pctv sat karti aldim bilgisayara kurdum hersey tamam uydudan gelen kabloyuda in out bagladim kanallari bulamiyorum ve hic bir sey yapamiyorum acil yardim lutffen saygilar
Tamam o program uygun sana hepsi hazır ama sen yine de bir kanal taratırsın.
kardes aynı karttan bende aldım ben sinyali buldum ama öldüm bulurken öncelikle sadece tv kartıyla bu kötü hava kosullarında en azından ukraynada su an hava -15 dehset kar war hava kapalı yani senin bulundugun yerde hava naıl bilmiyorum ama sadece tv kartıyla sinyali yakalaman zor.öncelikle canaginin yonunu normal bi receiverla bulman lazım cunku pinnacle la elle frekans girmedigin zaman cok az kanal buluyo turksatta cunku frekanslar uymuyo turksatta frekanslar 10000 ile 12000 civari,ama tv kartı o frekansların hepsini taramıyo cok az kanal buluyo.kartta eger sinyal gösteriyosa sorunu canak ve lnb de ara.ve bilgisayara tek kaplo gireceksin sat in den outla görüntü alamazsın sadece ikinci bi cihaza baglarsın.ve kanal ararken ayarlar-channels-add bolumleri war auto arama bulamazsın satellite turksat sec herhalde turksat izleyeceksin sonra frekans gir ama symbol rate i dusuk bi frekans girersen cihaz bulmuyo bende.biraz dememen lazım hava cok etkiliyo bi buluyo bi bulmuyo.isimiz zor bana da yardım edecek biri lazım PINNACLE PC TV SAT hakkında.senin kartın versiyonu kac?bilgilerini bana gönderirsen sevinirim