Grim batol'dayım, hiç lag sorunum olmadı şu ana kadar...
bende bıktım bu telekomdanda blizzardanda bune ya bi instancea giricen lag bianda 1500lere gidiyo veya sıkıldın az savaşıcan gene 1000den aşşa inmiyo bune anlamadımki sadce telekom yüzündende olamaz bu blizzard da bişeyler çevirdi son2 patchinde
bence servarları isimlere göre değerlendirmek yanlış çünkü bildiğim kadarıyla hepsi paristeki data centerlarda bulunuyor ve hepsi telianın omurgasına bağlı..
quote:
Orjinalden alıntı: enderc
bence servarları isimlere göre değerlendirmek yanlış çünkü bildiğim kadarıyla hepsi paristeki data centerlarda bulunuyor ve hepsi telianın omurgasına bağlı..
Hayır, Grim Batol ve onunla birlikte açılan bi kaç server Hollanda'da bildiğim kadarıyla.
telia ya bağlı olmasına bağlı ama sunucu hardware leri değişik olabilir. yada sonuçta her sunucunun ayrı bi bağlantı sistemi mevcut ve bu sistem üzerinde bi hata gerçekleşmiş olabilir. Nası telekomda bir sorun oldumu İstanbul'u etkileyip Ankara'yı etkilememe durumu olduğu gibi
ya mesela bi gün ben BL'e bağladım ve 1000-1500 ms idi. Sonra kendi server'ım Grim batol'a bağlandım, 200-300ms, AQ'ya bağlaniyim orda ne var yok dedim, 1600ms, geri Grim batol'a bağlandım 190ms... Yani aynı hat olamaz diye düşünüyorum...
blizzard dan kaynaklanıyor ---- usa server larda aynı sorunlar varmı merak ediorum
Arkadaslar bu seferki blizzard dan kaynaklanıyor. Yeni yama ile birlikte olustu bu sorun. Ben serverda sordum IF nin ortasında boyle bir lag yasayan var mı diye, yabancılarda da oluyor oldugu zaman ama herkeste değil, bu yonu garip işte.
Telekomdan kaynaklanan problemlerde boyle olmuyordu lag. En fazla 1500 - 2000 goruyorsun. Ama bu seferki lag gibisini ben ilk defa gordum. Oyuna girdiğimde 1500 -2000 lerden baslıyorsun akla ilk telekom geliyor ama sonra combata falan girdiğinde yada raide katıldığında 15k lara kadar cıkıyor ve oyunda 30 saniyeye kadar gecikme yasıyorsun. Bir sure sonra da dusuyorsun haliyle. Aynı sorunu yasayan yabancılar da var bir suru forumu gezdim ordan biliyorum.
Ama dün yoktu mesela lag bugun giremedim hala devam ediyor mu bilmiyorum?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme