Şimdi Ara

pinggg yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a arkadaşlar ben 1 aydan berı cs 1.6 oynyorum dunden beri ping'im 158 falana cıkıyor yardım nasıl duzeltebilirim.şimdiden saolun



  • quote:

    İnternet'i iki kişi kullanıyorsanız nedeni bellidir. Bakmanıza gerek bile yok bilgisayarınızda Virüs, Spam vb.. yazılımlar bulunabilir önce virüs taraması yapın, hazır config kullanıyorsanız configde ki Rate Ayarlarını kontrol ediniz Wireless Net kullanıyorsanız hattınız başka bir kişi tarafından kullanılıyor olabilir. Mutlaka modeme web şifresi koyunuz. Modemi bir kez kapatıp açıp tekrar deneyin, hala yüksekse test yapın, değerler çok aşşağıda çıkarsa testi tekrarlayın hala düşükse 444 0 375 no'lu telefonu Arayarak 7/24 ADSL Destek Hattına arıza kaydı bırakınız. Yurt dışında ki serverlarda oynuyorsanız pinginiz ortalama 200'ün altında olmayacaktır. Tüm bunları yaptığınız taktirde hala pinginiz yüksek ise başka bir server'a girerek denemeler yapın örnek olarak ( 62.68. ) ipleri ile başlayan serverlarda ping alıyorsanız ( 212.175. ) ile başlayan serverlara girip deneyin, eğer arada fark varsa sorun sizin bağlantınızdan değil ya Counter Strike serverının bulundugu sunucuda ya da Datacenter' da sorun var demektir. Eğer her ikisinde de pingler yüksek çıkıyorsa bilin ki sorun TürkTelekom'dan kaynaklanıyordur.




  • kardeş saol
    Bilgisyarda virüs yok abi
    Rate Ayarlarını console girip yazdım benımkısı 1023 ama 1024 var olur mu?
    console rate ayaralarını yazınca bi karsılık vermiyor vermesi gerek mi yardım arkadaşlar
  • CS oynarken aktif olan programlar neler? Limewire gibi programlar varsa netini kastırıo olabilir.
  • Sistemi Ping Yapmadan Önceki Zamana Ayarlasan
  • İnternetini ortak kullanıyosan boşuna okuma.Oyunu oynarken antivirüsü ,çerezleri kapat.CCleaner diye bir program var.Yükle ve internet geçmişini,kayıt defteri gereksizlerini program ile sil.Virüs taraması da yap.Büyük ihtimalle düzelmesi lazım.Düzelmediyse bilgisayarını kapat,modeme bak.Download ışığı yanıp sönüyorsa internetini başka biri daha kullanıyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.