Şimdi Ara

Ping ve Download Hızı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Orijinalden alıntı: indem

quote:

testi bile koyamıyorum sonuç 0.19 mbps 0.48 mbps rezillik diz boyu

Ping ve Download Hızı

halimizi göründe şükredin allahın cezası ttnet

hacı sen gidip santrali yaksan kimse neden yaptın diyemez

2 gündür böyle wow da 3000-4000 ping oluyor quest yapıyorum anca oda sinir sitres içinde her zamanki gibi gece yarısı 2-3 gibi düzeliyor allah bilir çevremde tv hizmeti almaya başlamış adamlar vardır onlara bant genişliği sağlıcaklar diye benden artık başka kimlerden alıyorlar bilemicem.

hacı bizde bütün apartman lol atıyoruz eu sw de. bizimde bir dönem bu halde idi ms500 lerde geziyordu hatta bi ara eski toros aracımızla yanlıslıkla saha dolabına carpalım diyorduk neyseki alt yapı çalışmaları bitti günün her saati 70 65ms

•  Ping ve Download Hızı

öğlenden sonra hep böyle

quote:

quote:

quote:

testi bile koyamıyorum sonuç 0.19 mbps 0.48 mbps rezillik diz boyu

Ping ve Download Hızı

halimizi göründe şükredin allahın cezası ttnet

hacı sen gidip santrali yaksan kimse neden yaptın diyemez

2 gündür böyle wow da 3000-4000 ping oluyor quest yapıyorum anca oda sinir sitres içinde her zamanki gibi gece yarısı 2-3 gibi düzeliyor allah bilir çevremde tv hizmeti almaya başlamış adamlar vardır onlara bant genişliği sağlıcaklar diye benden artık başka kimlerden alıyorlar bilemicem.

hacı bizde bütün apartman lol atıyoruz eu sw de. bizimde bir dönem bu halde idi ms500 lerde geziyordu hatta bi ara eski toros aracımızla yanlıslıkla saha dolabına carpalım diyorduk neyseki alt yapı çalışmaları bitti günün her saati 70 65ms

Burası turustik yer olduğu için herkez yazlıkçı umrunda değil yani milletin olan bana oluyor.
    AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown

•  Ping ve Download Hızı
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.