Şimdi Ara

Ping sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda öğle zamanından itibaren ping sorunum olmaya başladı.Normalde oynadığım bir kaç moba oyununda 50-60 ping oynarken şimdi 100 ping oynuyorum üstüne packet loss yiyorum takıla takıla oynuyoruz.Sabahları bu problem olmuyor nedense , benden başka bu sorunu yaşayan var mı ? İşin ilginci normal internette sıkıntı yok.1080p videoları takılmadan açabiliyorum ama gel gelelim oyunlarda böyle bir problem oluştu.

Her neyse çözümünü bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.İyi günler.

TTNET Fiber kullanıcısıyım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 10 Mayıs 2017; 15:58:34 >

• Vdsl mi ? Fiber mi ?
  • bombombombom B kullanıcısına yanıt
    Fiber
  • Kardeşim bu anlattığın belirli bölgelerde ttnet kullanan herkes de var gece 12 den öğlen 12 ye kadar ping değerleri normal 50 lerde 40 arası filen ama 12 den gece 12 ye kadar dediğin gibi ping sorunu oluyor packet loss oluyor ayrıca !

Tavsiyem modemini resetle , 78 li ip al - 95 -88 -85 li ip ler gündüz 12 den gece 12 ye kadar ping i yüksek oluyor türk telekomda ama 78 li ip de en fazla 60 lara geliyor oda maximum 60 !
  • Selamlar hocam. Ben kablonet kullanıcısıyım benimde çıkışlarım telekom da idi 195 li ip havuzundaydım. Youtube musluk kısma ve oyunlarda yüksek pingim vardı örneğin lol 70 ping di 24 lü türksat ip havuzuna geçirdiler ping 49 a indi youtube da musluk kısılmıyor Kısacası telekom yurtdışı çıkışları gerçekten sıkıntılı. Siz yinede bir ip değişikliği isteyebilirsiniz telekomdan 78 li telekom ip leri daha iyiydi sanırım sizinki nasıl bilemiyorum ama.
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    78li ip nasıl alacağım ? Cevabın için teşekkürler bu arada.
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    Modemi her yeniden açıp kapattığında farklı ip alır modemini açar kapatırsın internet gelince sayfadan arayüzüne girer bakarsın ip in kaç 78 li ip gelene kadar açıp kapatcan şansına hemende alabilirsin 5-10 deneme de de alabilirsin !
    Arayüzde nerede yazıyor bu ip ? Bu arada modem arayüzü değil mi ?
    Sanırsam buldum , 78 ile başlıyor zaten ip , müşteri hizmetlerini arayıp böyle bir sorunum olduğunu belirtsem yardımcı olurlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

Sanırsam buldum , 78 ile başlıyor zaten ip , müşteri hizmetlerini arayıp böyle bir sorunum olduğunu belirtsem yardımcı olurlar mı ?

Yardımcı olmaya çalışırlar. Speedtest üstünden frankfurt dan bir speedtest yapar mısınız acaba oyun pingleri aşağı yukarı aynı çıkıyor yada command ı açıp tracertwww.steamcommunity.com dan bir ping test alın sonuçlar çok yüksekse belirtin bu durumu yardımcı olurlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.