Şimdi Ara

PİNG DÜŞÜK OLMASINA RAĞMEN OYUNLARDA TEPKİME-GECİKME SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-C3A908952

Arkadaşlar, ben son bir hışımla bunları geçen senenin başında tüketici hakem heyetine vermiştim, cuma günü beni haklı buldular, tam kapattırmak için aramışken bir şeyler yaptılar ve şu an düzeldi.

Özellikle fifa'da gözle görülür bir düzelme oldu, artık nasıl bir çakallık yapıyorlarsa, yaptıkları şeyi düzelttiler ama yine de sene sonunda kapattıracam.

Tam düzelip düzelmediğini anlamak için Swbf2'de galactic assault'a girdim, çünkü bu oyun modunda ping düşük olsa bile, ben ekranım ilerlese de yarım saniye sonra geri beni yürüdüğüm yere geri atıyordu ona da baktım o da düzelmiş.

Gecikme falan kalmadı şu an için ben de.

Nelerin düzeldiğini de söyleyeyim?

Fifa'da, l1+a ile verkaç yapmam imkansızdı, şimdi kurşun gibi paslar atabiliyorum.

Swbf2'de, ekranım sürekli yarım saniye geriden geliyordu, vurduğum adam ölmüyordu özellikle ttk rezaletti şimdi herkesi tek atışla öldürebiliyorum.

Forza'da, en son hassasiyete getirmeme rağmen arabayı çeviremiyordum, şimdi analogu iki kere sağ kaydırdım mı tam dönüyor araba.
    Hocam bir üstteki mesajda attığım videodan daha mı iyi durumda gecikmeniz? Traceroute adresleri ve ping sürelerinde değişme oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Senseight

Çok mantıklı. CS GO oynarken en altta sağdaki "var" değeri sanırım bununla ilgili. O değer yükseldikçe dediğiniz tepkiler oluşuyor. Peki diğer oyunlarda bu değerin kaç olduğunu nasıl anlayabiliriz? Çok sinsi bir gecikme türü.
    Alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKonFire

Alakası yok

Alıntıları Göster
    Keşke bilgilendirseydiniz de kazanım edinseydim.
  • Senseight S kullanıcısına yanıt
    Geri eski haline döndü, hocam. Üstüne tüm oyunlarda da takılma başladı, allah belasını versin böyle firmanın da internetin de. Kablonet ile yurt dışı omurgasını paylaştıklarından beridir böyle.
  • quote:

Geri eski haline döndü, hocam. Üstüne tüm oyunlarda da takılma başladı, allah belasını versin böyle firmanın da internetin de. Kablonet ile yurt dışı omurgasını paylaştıklarından beridir böyle.
    Üzücü bir dürüm ya. Videoyu izlediniz mi? Daha mı kötü?
  • Bugün ben cayma bedelini ödeyip kapattırdım, 5 ay daha bekleyemedim, allah belalarını versin. Türk telekom hipernet'e geçmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Bugün ben cayma bedelini ödeyip kapattırdım, 5 ay daha bekleyemedim, allah belalarını versin. Türk telekom hipernet'e geçmeyi düşünüyorum.
    Hocam ordanda pek bir şey umut etmeyin sonuçta bakır teknoloji.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKonFire

Hocam ordanda pek bir şey umut etmeyin sonuçta bakır teknoloji.

Alıntıları Göster
    Bakır teknoloji dediğiniz gecikme olarak 5-6 ms'den fazlası değil. Ayrıca sorunun gecikme ile alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senseight

Bakır teknoloji dediğiniz gecikme olarak 5-6 ms'den fazlası değil. Ayrıca sorunun gecikme ile alakası yok.

Alıntıları Göster
    FTTH ile VDSL2 arasında dağlar kadar tutarlılık farkı var ben zaten bu soruna yönelik demedim VDSL2'de başka bir sorun çıkacaktır dedim.
  • xbox oyun ağında bile çile çektiren bir iss solnet...
  • Son durum ne hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz şey delay. Ping süresiyle alakalı değil. Bu da tamamen süperonlineın çözebileceği birr şey.
  • var mı hocam bunun bir çözümü sol fiber kullanıyorum aynı delay hissiyatı bende de mevcut. pingim hep sabit ama bazı günler çok akıcı oynayıp çoğu zaman traktör çeviriyormuşum hissiyatıyla oynuyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.