Pınar Mayonez Servis 700 gr 6,45 TL - Kargo Bedava (2. sayfa)
-
-
bunu geçen antep fıstığı üreten bir kullanıcıdan okumuştum.
bağzı şeyler hiç değişmez :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sen ne satıyorsun da %100 kar koyup satabiliyorsun çok merak ediyorum.
Afiyet olsun hocam, Prime Day’da 600’den 300’e düşen kulaklığı kaçırdığımdan beri böyle şeyleri kaçırmak koymuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recaizade-i Nabizade -- 22 Ekim 2020; 12:14:48 >
quote:
Orijinalden alıntı: wmbot
Sen ne satıyorsun da %100 kar koyup satabiliyorsun çok merak ediyorum.tekstil sektöründe öncüyüz israil cezayir fas kuzey ırak gibi ülkelere yıllık 30 milyon tl değerinde mal satıyoruz karlılık oranı %25
-
Pınar bedavaya verse almam onlardan bir şey. Pınar ürünleri kullanmıyoruz.
-
Firmanın cevabı;
"Merhabalar, Pınar markalı ürünlerimiz yeni tedarikli ürünlerimizdendir."
Gelince de bir görelim.
-
Bu arada ürün fiyatı 9,45 TL olmuş stok eklenmemiş hala.
-
yapimi en basit soslardan biridir mayonez. para vermeyin evde yapin daha lezzetli ve taze yersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tür lokal indirimler için başlığa il-ilçe-market vs. bilgisi eklemekte fayda var.
-
hocam normalde haklısınız da, bu internet satışı sonuçta, ben Antalya'dan sipariş verdim.
@ObsessiO sağolun hocam, gerçi şimdi fazla almadığıma yandım ama.. yine de bir bakalım, gelsin de.. :)
-
Suan bu beni bile üzdü:(
30 milyon tl satış yapan biri sıcak fırsatlar konusunda ne işi var inanmadım kusura bakma:)
quote:
Orijinalden alıntı: wmbot
30 milyon tl satış yapan biri sıcak fırsatlar konusunda ne işi var inanmadım kusura bakma:)salladım bro aslında 2400 tl alıyorum neyse patates kızartta 6.5 liraya aldıgımız mayoneze banalım
-
Olur kanka gel antepe yarın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X