Şimdi Ara

Pilot kalem aldım yazmıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
20.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak bi tüyo öyle hohlmakla uğraşma al bitane çakmak pilot kalemin ucundaki o metal kısma bir süre tut sonra dene tükenmez kalemelrde çok işe yarıyor bi dene bakalım ama kalemin plastik kısımalrını yakma ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

Ufak bi tüyo öyle hohlmakla uğraşma al bitane çakmak pilot kalemin ucundaki o metal kısma bir süre tut sonra dene tükenmez kalemelrde çok işe yarıyor bi dene bakalım ama kalemin plastik kısımalrını yakma ha

Sağolun yazıyor

Orijinalden alıntı: Alkolog

Ucunu yala olmazsa sivazla

bunun sonu pek hayra gitmiyor ben söyliyeyim
  • Yala
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
    BattleTag: Mastermind
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Kırmızı renk pilot kalem aldım.Gel gör ki yazmıyor.Ne yapıcam beyler.Hohladım yine yazmıyor(tükenmez kalemde etkili sanırım).

napalım abicim senin pilot kaleminide şeyini de. Sırf Yazmak için konu açan liselilerden misin anlamıyorum!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: terrae

quote:

Kırmızı renk pilot kalem aldım.Gel gör ki yazmıyor.Ne yapıcam beyler.Hohladım yine yazmıyor(tükenmez kalemde etkili sanırım).

napalım abicim senin pilot kaleminide şeyini de. Sırf Yazmak için konu açan liselilerden misin anlamıyorum!

Sende cevap yazma bırak bizi kendi halimizde.

Şu beline sapla konusunun linkini bulamadım. Bulabilen var mı?

Turkcell T20 &amp; Huawei Sonic U8650 Anakonu
    İşletim Sistemi: Android OS v2.3.5 Gingerbread || Uygulama Mağazası: Android Market || İşlemci: 600 Mhz. Qualcomm MSM7227 || Grafik İşlemci Ünitesi: Andreno 200 ||
    RAM: 256 MB || Ekran: 256K TFT || Dokunmatik: Kapasitif || Ekran Çözünürlüğü: 320x480 piksel || Ekran Boyutu: 3.5 inç (~165 ppi) || Hafıza: 512 MB ROM + 4 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar da artırılabilir hafıza) || 3G: HSDPA 3.6 Mbps, HSUPA || Bluetooth: 2.1 || Kamera: 3 MP (2048x1536), 480p video kaydı. || Çoklu Medya: FM Radyo, NFC
  • quote:

SEN NE DİYON BİZİM BAKKALDAN 50 KR YA KALEM PİL ALIYOZ TIRAŞ MAKİNESİNİ ÇALIŞTIRMIYO
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.