Bildirim
Pil Yuzdesi %13 ken Pc Kapaniyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pil performansı düşmüş olabilir başka bir pil ile deneyin. -
Deneme sansim yok suanlik da pc alali daha 1 yil oldu bazi sikintilar yasadim (Fn tusu calismiyor , ilk win10 yukledigim de pc de ekran karti kappatigim halde calismaya devam ediyordu power tusuna basili tutup kendim kapatiyordum bazen de %10 geldiginde mesaj vermiyo :) ) zamanin da onlardan kaynaklara bilir diye korkuyorum acikcasi -
-
Ayarlar da ayni o sekilde ama her zaman olan bi durum degil takip etmeye basladim bazen mesaj veriyor bazen ise vermiyor -
pilin ömrü bitmiş olabilir :D bide şunu dene ben böyle yaparak 5-6 tane pill kurtardım //// şarja tak %100 olduktan sonra bırak %0 olana kdr sonra yine %100 yap sonra yor pcyi %0 yap bunu gün içerisinde 3-4 kere yaparsan düzelebilir ama %100deyken şarjdan çıkarıp %0 a getirceksin ! -
Eyvallah bakalım ben kurtara bilecek miyim bi de bunu derim o zaman :D
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- intel uhd graphics nedir
- no boot disk has been detected or the disk has failed çözümü
- modem arayüzüne giremiyorum
- fon müziği eşliğinde şiir okuma programı
- autocad kesikli çizgi
- nvidia 572.83
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- secure boot nasıl açılır
- pc otomatik kapatma
- bin dosyası açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X