Şimdi Ara

Pil tasarrufu kapalı olduğu halde ! whatsapp sadece ben açtığımda mesaj geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qwerger

saatte 10 whatsapp mesajlaşması

saatte 1 facebook - twitter ana sayfaya bakma

1 gün yetmiyor şarj :)

gün dediğim sabah 8den akşam 12ye kadar :)

Peki hangi lumia için bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

520
  • Whatsapp'a en son yazdığım mail.
    (sinirlerim bozuk aynen maile yansıtmışım )

şimdi bi önceki mailimde bütün bilgilerim var bana yeniden gönderin falan demeyin zaman kaybı olur.
    bu sefer ki sorun bildirimlerin gelmemesi.yahu büyük bi guncelleme yayınlamıştınız o zaman birimler normale dönmüştü.zamanında geliyordu.sonra guncelleme yayınladınız,bütün herşey eski haline döndü.şu andaki sürüm de bildirimler gelmiyor.uygulamayı açmadan gelen mesajları göremiyoruz.pil tasarrufum her zaman kapalıdır benim.şimdi benim esas kafama takılan şu; güncellemeler uygulamayı daha stabil hale getirir.daha düzgün çalışmasını sağlar.ama siz bozuk uygulamayı güncelleyip düzeltiyorsunuz,sonra yeni bir güncellemeyle yine bozuyorsunuz.o güncellemeyi hangi arkadaşlar yazıyor? yazan arkadaşlar alkolümü yazıyor güncellemeleri?dalgamı geçiyorsunuz bizimle?böyle baştan sağmacılık,iş guzarlık,olmaz.çalışacaksanız insan gibi çalışın adam gibi guncelleme verin.işiniz ağır geliyorsa bırakacaksınız o işi.sizden daha fazla hak eden,daha iyi çalışacak birileri mutlaka vardır.
    bana mantıklı bi cevap verin.
    bana " bi sonraki güncellemeyle düzelteceğiz,çalışıyoruz" gibisinden cevap vermeyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

520

920 için böyle bir sorun var mı ? Duydunuzmu hiç hocam ?

• Yok. Bunun pili 1300lük

920ninki 2200 mü 2300mü neydi

• bende 820 kullanıyorum alalı 1 ay olmadı. çok çok pişmanım wphone aldıgım için. hiç ama hiç kimseye tavsiye etmiyorum.
    evet arkadasların dediği sorunlar %95 herkeste var. bende de şöyle bi durum var. 3 gündür whatsap sorunlu onu biliyoruz. ama son 12 saattir wifiyle baglandıgım zaman bildirim sorunsuz işliyor. ama mobilden girince ayarlarda BAGLI DEĞİL komutu etkin. sadece whatsapı acınca 30 sn sonra CEVRİMİÇİ oluyor. yani güncelleme gerek.
    aynı şey Vİber içinde geçerli. arayamıyorum msj gelmiyor falan. tamamen işletim sistemi ile alakalı. bugun WEchat kurdum sorunsuz çalısıyor.

yalnız bir sorum var ve umarım cevap bulabilirim. soru şu ; whatsap üzerinden bana yollanan videolar neden hiç bi yere kaydedilmiyor ? Allah aşkına bilen birileri vars söylesin. android kullanırken whatsap videoları diye bi klasör acılıyordu. bunda o yok. yada var mı bilmiyorum. ayarlarda mı sorun var onu da bilmiyorım. lütfen ama lütfen bunu bilen biri söylesin.

• Wifi kullanırken sorun yok mobil internet kullanırken sorun varsa mobil internet ayarlarında sorun var demektir. Operatörden tekrar alın ayarları. Örneğin vodafone kullanıyorsanız, vodafone live ile değil vodafone internet ile bağlanın.
  • herseyi denedim. ayarları değiştirdim. live etkin değil zaten. çoğu kişi bu sorunu yaşıyor. zaten wifi deyken bile tam çalıştığını söylemiyorum. sorunlu. herşey sorunlu. windows phone tam bir pişmanlık.
  • O zaman telefonu elden çıkarıp androide, iosa ya da symbiana geri döneceksin. Daha fazla pişmanlık yaşamana gerek yok.
  • karabes K kullanıcısına yanıt
    WİNDOWS PHONE PİŞMANLIKTIR.İmzana bu yazıyı koymak içinmi üye oldun.Toplam 8 mesajın var ama Maşallah büyük harfler ile imzana yazdığın şeye bak.Bizim de bir sürü sorunlarımız,beklentilerimiz var ama senin yaptığını yapmıyoruz.Beğenmezsen kullanmazsın olur biter.Kimseye zorla kullan demiyorlar.
  • Arkadaşlar benim de şikayetim bazı uygulamalar pil tasarrufu açık olmasına rağmen normal çalışır gibi arka planda çalışıyor. Şu arka planda çalışanların ayarlarını daha düzgün ve tek çatı altında toplamaları lazım iostaki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

WİNDOWS PHONE PİŞMANLIKTIR.İmzana bu yazıyı koymak içinmi üye oldun.Toplam 8 mesajın var ama Maşallah büyük harfler ile imzana yazdığın şeye bak.Bizim de bir sürü sorunlarımız,beklentilerimiz var ama senin yaptığını yapmıyoruz.Beğenmezsen kullanmazsın olur biter.Kimseye zorla kullan demiyorlar.

+ 8
  • karabes K kullanıcısına yanıt
    Sen buralarda büyük harfle yazmanın ne demek olduğunu bilmiyormusun.Gelmişsin burada bağıra bağıra wp8 i kötülüyorsun.8 mesajın 8 i de wp8 i kötülemek başka bir şey değil.Buradaki insanların çoğu wp8 kullanıyorlar aralarına girip bağıra bağıra wp8 i kötülemek en azından kullananlara saygısızlık.Forum kuralları diye birşey var hatırlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Whatsapp'a en son yazdığım mail.
    (sinirlerim bozuk aynen maile yansıtmışım )

şimdi bi önceki mailimde bütün bilgilerim var bana yeniden gönderin falan demeyin zaman kaybı olur.
    bu sefer ki sorun bildirimlerin gelmemesi.yahu büyük bi guncelleme yayınlamıştınız o zaman birimler normale dönmüştü.zamanında geliyordu.sonra guncelleme yayınladınız,bütün herşey eski haline döndü.şu andaki sürüm de bildirimler gelmiyor.uygulamayı açmadan gelen mesajları göremiyoruz.pil tasarrufum her zaman kapalıdır benim.şimdi benim esas kafama takılan şu; güncellemeler uygulamayı daha stabil hale getirir.daha düzgün çalışmasını sağlar.ama siz bozuk uygulamayı güncelleyip düzeltiyorsunuz,sonra yeni bir güncellemeyle yine bozuyorsunuz.o güncellemeyi hangi arkadaşlar yazıyor? yazan arkadaşlar alkolümü yazıyor güncellemeleri?dalgamı geçiyorsunuz bizimle?böyle baştan sağmacılık,iş guzarlık,olmaz.çalışacaksanız insan gibi çalışın adam gibi guncelleme verin.işiniz ağır geliyorsa bırakacaksınız o işi.sizden daha fazla hak eden,daha iyi çalışacak birileri mutlaka vardır.
    bana mantıklı bi cevap verin.
    bana " bi sonraki güncellemeyle düzelteceğiz,çalışıyoruz" gibisinden cevap vermeyin.

gelen cevap;

Jami T. (WhatsApp Support)

Tem 26 16:40 (PDT)

Maalesef bu konuda gelecekte bir tarih veremediğimizden dolayı üzgünüz.

Devamlı sabrınız ve WhatsApp'a olan desteğiniz için çok teşekkürler.

Jami T.

WhatsApp Destek Ekibi

• büyük harfle yazmak bagırmak olmuyor arkadaşım. caps acık kalmıs napayım yani. kötülersem kötülerim size ne oluyor onu anlamıyorum ? sanane niye taktıysan. nokia nın sahibimisiniz hayret bişey ya. şahsınıza hakaret mi etmişim. küfür mü etmişim. benim görüşüm bu. siz çok seviyorsunuzdur çok iyi dersiniz. ben sevimiyorum ve kötülüyorum. tartışmak için yer aramayın. saygı gösterin. forum kurallarını da biliyorum. herhangi bir kuralsız davranısım yok. ben sevmiyorum. bu kadar basit. daha anlamyacaksanız orası sizin sorununuz. ben kötülerim. bitti uzatmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabes

büyük harfle yazmak bagırmak olmuyor arkadaşım. caps acık kalmıs napayım yani. kötülersem kötülerim size ne oluyor onu anlamıyorum ? sanane niye taktıysan. nokia nın sahibimisiniz hayret bişey ya. şahsınıza hakaret mi etmişim. küfür mü etmişim. benim görüşüm bu. siz çok seviyorsunuzdur çok iyi dersiniz. ben sevimiyorum ve kötülüyorum. tartışmak için yer aramayın. saygı gösterin. forum kurallarını da biliyorum. herhangi bir kuralsız davranısım yok. ben sevmiyorum. bu kadar basit. daha anlamyacaksanız orası sizin sorununuz. ben kötülerim. bitti uzatmayın.

bak arkadaş.windows phone'u beğenmezsin pişmanlık dersin anlarız.ama bunu forumda yapma.ben l620 kullanıyorum.almadan önce araştırdım senin yaptığın yorumlardan çok okudum.bi ara kararsız kaldım sonunda da gittim aldım.iyi ki almışım diyorum.sen beğenmezsin bir başkası beğenebilir.dahada önemlisi bahsetmiş olduğun sorunlar whatsappla alakalı.microsoftun hiç bir alakası yok.windows phone almayın diyeceğine whatsapp kullanmayın de.okuyanda whatsappı windows phone'nun içine gömülü telefonu açtıgın anda illa kullanmak zorundasın sanar.he dersen ki windows phone'da kullanırım whatsappta kullanırım diye o zaman şikayet etmenin bi faydası yok.burda hiç kimse windows'a çalışmıyor ( bi kaç kişiye denk gelmiştim bi ara ama olsun).ha whatsapp senin için çok önemliyse başka bir platforma geçmeni tavsiye ederim.hem sinirin bozulmaz.
    bu arada en eski chat bilgisidir buyuk harf bağırmak anlamına gelir kardeş.

• bende buradan yorumları okuyarak gidip 820 aldım. çok pişmanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabes

bende buradan yorumları okuyarak gidip 820 aldım. çok pişmanım.

işte beklentiler aynı olmuyor maalesef. bende istiyorum ekranı sola çekince 5 uygulama gözüksün (konsept videolarda oldugu gibi) whatsappta sorun olmasın,sistemde sorunlar olmasın,super bi telefon olsun ama olmuyor.sen demekki bide 512 mb ram li kullansan yakarsın ortalığı valla bilirsin mağazada bazı oyunlar 512 yi desteklemiyor.

• Merhaba herkese, son güncellemeden sonra bildirimler ile alakalı sorun büyük oranda halledildi gibi. Ancak nadiren de olsa mesajların geç gelmesi, sadece whatsappı açınca yeni mesajları görebilmek gibi sorunlar devam ediyor. Bugün wpcentralda bir üyenin önerisini görünce denedim ve yaklaşık 5 saattir bildirimlerde hiç bir sorun yaşamadım ve üstelik whatsapp sanki biraz hızlanmış gibi geldi. Deneyip denememek size kalmış ama kısa bir işlem zaten. Aynen yazıyorum, umarım işinize yarar.

1. Whatsapp'ı siliyoruz
    2. Telefonu kapıyoruz
    3. Tekrar Whatsapp'ı yüklüyoruz.
    4. Whatsapp'ı açıldığında sohbet geçmişini yükleme seçeneği geliyorsa "yüklememesini" onaylıyoruz.
    4. Ayarlara giriyoruz
    5. Ben ingilizce kullandığım için ayarlda "Show message in notification" yani sanırım Türkçesi "Mesajı bildirimlerde göster" seçeneğini kapatıyoruz.
    6. Whatsappı geri tuşuna basarak kapatıyoruz ve 1 1buçuk dakika civarı bekilyoruz.
    7. İşlem tamam :) Umarım bir faydası olur...

• Ya sabredip sonraki hem windows hem whatsapp güncellemelerini bekleyeceksin ya da telefonunu satıp başka bir sisteme geçeceksin. Başka yolu yok. Ne yapalım yani? Microsoftu basıp içerdekileri rehin alıp Amerikan başkanını mı devreye sokalım? Sabredip bekle biraz daha.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.