Şimdi Ara

pikaçunun evrim geçirmiş hali? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
848
Cevap
3
Favori
88.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DoktorTR

Sağolun deneyeyim bakalım, 15 tane pokemonu yendim hiçbirini yakalamadım :) ben pokeball bölümünü görmemiştim aşağıda yav.

Nick neydi bu arada senin?
  • Oyundaki nickim Regionella, saldırma ama :D

Oyunda pokemon sınırı var mı, istediğimiz kadar yakalabiliyor muyuz?
  • İstediğin kadar yakalayabilirsin.
    TT birincisinin profiline bir bak sen kaç tane pokemonu var

Sol taraftan members'a tıkla. Açılan yerin üzerinde Top Trainers sekmesine tıkla. Birinci olan adamın nickine tıkla. Gene yukarıdan View all of member's Pokémon tıkla.
  • Lise 2'de yani 4 sene önce okuldan gelince hemen uydudan RTL kanalını açardım, Alman kanalı. Orda veriyorlardı her gün 2 bölüm. Almancaydı tabi ama tanıdığımız için sorun olmuyor Eve gelirken yolda lahmacun alıyodum. 1 de kutu kola, hem yer hem izlerdim. RTL nin çizgi film kuşağı, Pokito'da çıkardı. Belki hala vardır.
  • quote:

Oyundaki nickim Regionella, saldırma ama :D

Şu anda live batle yokki galiba.Sana saldırıyorum ama sen değil pc oynuyo sadece pokemonlarına saldırıyorum yani ^^"Battle Any Member
    (Computer Controlled)" kısmından pokemon sınırı yok galiba ama takımına sadece 6tane pokemon koyabilirsin Chimchar ateş pokemonu görürsen al 3.evrime gelince çok güçlü oluyo 2. skilli şerefsizin.
     pikaçunun evrim geçirmiş hali?

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.hanks -- 6 Eylül 2010; 13:58:01 >

• Bide sürekli uyuyan bi pokemon vardı adı neydi slowpoke mi neydi sürekli uyur ağzından salya akardı yanlış hatırlamıyorsam..

Slowpoke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan48300

Bide sürekli uyuyan bi pokemon vardı adı neydi slowpoke mi neydi sürekli uyur ağzından salya akardı yanlış hatırlamıyorsam..

Slowpoke

quote:

Lise 2'de yani 4 sene önce okuldan gelince hemen uydudan RTL kanalını açardım, Alman kanalı. Orda veriyorlardı her gün 2 bölüm. Almancaydı tabi ama tanıdığımız için sorun olmuyor

Snorlax olması lazım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.hanks

quote:

Şu anda live batle yokki galiba.Sana saldırıyorum ama sen değil pc oynuyo sadece pokemonlarına saldırıyorum yani ^^"Battle Any Member
    (Computer Controlled)" kısmından pokemon sınırı yok galiba ama takımına sadece 6tane pokemon koyabilirsin Chimchar ateş pokemonu görürsen al 3.evrime gelince çok güçlü oluyo 2. skilli şerefsizin.
    />

Saldırdığında haberim olmuyo hiç yani ama istatistiklere yenildi veya kazandı diye mi geçiyor_ daha oyuna başlayalı yarım saat oldu pek bişey bilmiyorum. :)

quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

İstediğin kadar yakalayabilirsin.

Sol taraftan members'a tıkla. Açılan yerin üzerinde Top Trainers sekmesine tıkla. Birinci olan adamın nickine tıkla. Gene yukarıdan View all of member's Pokémon tıkla.

son level 100 mü oluyor. adamlar bayadır oynuyo heralde kaç bin tane var :)

• bir de hangi pokemonları yakalamam gerektiğine dair ipuçları var mı bi yerlerde :)
  • bunların tasoları hala var evde 1000'e yakın taliplisi varsa satıyım tabi karışık içinde digimonda var pokimonda :D
    şu cipslerden çıkan
  • quote:

quote:

quote:

/>

Saldırdığında haberim olmuyo hiç yani ama istatistiklere yenildi veya kazandı diye mi geçiyor_ daha oyuna başlayalı yarım saat oldu pek bişey bilmiyorum. :)

quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

İstediğin kadar yakalayabilirsin.

son level 100 mü oluyor. adamlar bayadır oynuyo heralde kaç bin tane var :)

O istatik olayını bilmiyorum liveda olabilir belki bak şu anda sana şavaş açtım pokemonların söle
    />

/>

/>

/>

Aynı zamanda kazandım.Sende bana açmak istiyosan nickim "entresan"

Edit: kendimizede şavaş açabiliyomuşuz açtım şimdi vee üst taraf kazandı alt taraf kaybetti yani kazandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.hanks -- 6 Eylül 2010; 14:05:35 >

• Tamamdır ben pokemonları geliştiriyim biraz öyle açarım :)
  • Anılarını canlandırıp online pokemon oynamak isteyenlerewww.pokemonvortex.org Şu an live battle özelliği yok ama ekleneceği söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralcı

Anılarını canlandırıp online pokemon oynamak isteyenlerewww.pokemonvortex.org Şu an live battle özelliği yok ama ekleneceği söyleniyor.

Nicklerinizde yazın ya.
  • Kaç filmi vardı bunun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeyLu

Jigglypuff(Ciglipaf) akarr

Bilen varsa bu pokemon Michael Romeo'ya benziyor.

• quote:

quote:

Anılarını canlandırıp online pokemon oynamak isteyenlerewww.pokemonvortex.org Şu an live battle özelliği yok ama ekleneceği söyleniyor.

Nicklerinizde yazın ya.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_356/tt.htm burda kimler oynuyor öğrenebilirsin

• Hey gidi günler, konuyu görünce tekrar izleyesim geldi valla.Ben de çoğu kişi malum çocuk olayından sonra Pokemon'dan mahrum kalanlardanım.

Türkiye'de yayınlanan en son bölümü Episode 107 imiş bu arada, biraz araştırınca buldum.
    http://www.youtube.com/watch?v=KZEN0DAVmNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stevie G. -- 6 Eylül 2010; 14:47:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Code Geass

Kaç filmi vardı bunun ?

12ymiş

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

quote:

quote:

Nicklerinizde yazın ya.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_356/tt.htm burda kimler oynuyor öğrenebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.hanks -- 6 Eylül 2010; 14:52:00 >

• BEYLER POKEVORTEXE BENDE KATILDIM nick:Melow friendlere ekleyin.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.