Üzgünüm ama yanlış anlamışsın. "Admin tatilde yoksa bunları 1 dakika bile burada tutmayız zaten" demek istiyor. Citi, dediklerimi doğrula. Ne kadar istiyorsun hesabına yatırırım.
Sen neden böyle ütopyaları kovalıyorsun,gerçekçi ol be ermancım... Uçma bu kadar erman, din kardeşiyiz
quote:Orjinalden alıntı: ermanpac Üzgünüm ama yanlış anlamışsın. "Admin tatilde yoksa bunları 1 dakika bile burada tutmayız zaten" demek istiyor. Citi, dediklerimi doğrula. Ne kadar istiyorsun hesabına yatırırım. Komik çocuk
quote:pıhı banlansın, baytar kalsın 9% (37) baytar banlansın, pıhı kalsın 8% (34) Halk beni istiyor pıhı, sen uzaklaş artık
quote:Orjinalden alıntı: ermanpac Kardeşim bu oyları ben biryerimden uydurmadım halk sizi istemiyor işte. Halk ne istediğini biliyor mu ki la?
quote:Orjinalden alıntı: baytar Sen vermedin,ben vermedim kim verdi lan bu oyları çıksın ortaya http://www.deusozluk.com/sozluk.asp?x=sen%20vermedin%20ben%20vermedim%20kim%20verdi%20lan%20bu%20eksi%20oylar%FD Kimse seni istemiyor aslanım benden 4 oy fazla almışın
Ulan ben banlanıcam bunlar halâ burada be. Şaka maka baytar ve PHI iyidir iyi. Kalsınlar. ermanpac banlansın.
quote:Orjinalden alıntı: ermanpac Ulan ben banlanıcam bunlar halâ burada be. Şaka maka baytar ve PHI iyidir iyi. Kalsınlar. ermanpac banlansın. Ne oldu la sana? Bilen biri açıklama yapabilir mi?
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: ermanpac Ulan ben banlanıcam bunlar halâ burada be. Şaka maka baytar ve PHI iyidir iyi. Kalsınlar. ermanpac banlansın. Ne oldu la sana? Bilen biri açıklama yapabilir mi? öss ye girecek kendine banblattı diye düşünüyoruz adam haklı cıktı yanlız o banlandı PHI ile baytar ve akaras hala burda
quote:Orjinalden alıntı: TiriT PHI konyalı hemşerimdir. Baytarda meslektaş ikiside kalsın Senle görüşelim bi ara yahu. Kafa adama benziyorsun
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: TiriT PHI konyalı hemşerimdir. Baytarda meslektaş ikiside kalsın Senle görüşelim bi ara yahu. Kafa adama benziyorsun 1 gonyalının gitmesi 1000 hatta 10,000 lerce gonyalının gitmesi demektir. Donanımhaber forumlarının sonunu getirebilir bu olay