Şimdi Ara

pic programlıyıcılar ve nasıl edinile bilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
20.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mbbilici

arkadaşlar ;http://sadandonmez.orgfree.com/projeler/jdmpicprogrammer.php linkinde verilen programlayıcı yapan varsa görüşlerini almak istiyorum.

bir de şunu sorayım, neden illa ki usb programlayıcı yapmak isteniyor pek anlam veremedim. çünki yapımı daha zor, maliyetli ve sorun çıkarma ihtimali yüksek gördüğünüz gibi yukarıdaki linkte gayet güzel açıklanan programlayıcıyı yapıp kullansak olmaz mı? ne dersiniz

1.hız
    2.bir şeyler öğrenebilme
    3.(en önemlisi)diz üstü bilgisayarlarda com port yok...

ayrıca veridiğin adresteki programlayı ama yapan e kullanan arkadşlar ii çalışmaktığını söylemektedir... ama ben sana mult pic programlayıcıyı öneririm. çünkü zif soketli...

• merhaba arkadaşlar yapmış oduğum programlama kartını ic prog-d ile denedim led programlama esnasında yanıyor,ve programladığım entegre pic 18f252, ilk defa bir pic programlıyorum.işalla gercek devre üzerindede çalışır.paylaştınız bilgiler için teşekür ediyorum.herkeze başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkurt -- 24 Kasım 2006; 14:12:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tkurt

merhaba arkadaşlar yapmış oduğum programlama kartını ic prog-d ile denedim led programlama esnasında yanıyor,ve programladığım entegre pic 18f252, ilk defa bir pic programlıyorum.işalla gercek devre üzerindede çalışır.paylaştınız bilgiler için teşekür ediyorum.herkeze başarılar.

devre winpic800 ile daha i çalışıyor... ben onu öneririm...
  • merhaba hamitco önerin için teşekürl ediyorum.benim içi önce çalışmış olması yeterli,ancak programladığım pic'i daha denemedim.atlaskitap'ta icprog'un kullanma klavuzu vardı o yuzden onu kullandım.neden daha iyisi olmasın ileride winpic 800'de denerim.
  • hamitco hocam bende bu pic programlayıcıyı yapmak istiyorumda hemenpaylaş kapatıldığından başka bir adrese ekleyebilir misin?
    ya da eklenmiş varsa buraya yazabilir misin.

şimdiden çok sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: celikadam

hamitco hocam bende bu pic programlayıcıyı yapmak istiyorumda hemenpaylaş kapatıldığından başka bir adrese ekleyebilir misin?
    ya da eklenmiş varsa buraya yazabilir misin.

şimdiden çok sağol

Multi Pic Programlayıcı 5v2

pic programlıyıcılar ve nasıl edinile bilir

http://rapid_share.com/files/5621431/Multi_Pic_Programlay__305_c__305__5v2.zip.html

(aradaki çizgiyi kaldırmayı unutmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitco -- 3 Aralık 2006; 21:16:14 >

• merhaba arkadaşlar multi pic programlayıcıdan bende yapmıştım.gayet guzel çalışıyor programladığım pic 18f252 gerçek devredede çalışıyor.bakıyorum halen pic programlayıcı arayan arkadaşlar topik açıyorlar,bu kartı yapmalarını tavsiye ediyorum.forumda bildiklerini paylaşanlara teşekür ediyorum.pic programlama kartım oldu,ve kullanmasınıda orendim sayenizde.
  • merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var 16F877A da olupta 16F877 de olmayan comparator ne işe yarar bileniniz varmı? Şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadaşlar elinizde multi pic programlayıcının açık devre şeması varmı usb pic programlayıcının açık devre şeması varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim
  • arkadaşlar multi programlayıcının açık devre şemasını paylaşabilirseniz çok mutlu olacağım yukarıdaki linkteki site bakıma alınmış sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmeterisen

arkadaşlar multi programlayıcının açık devre şemasını paylaşabilirseniz çok mutlu olacağım yukarıdaki linkteki site bakıma alınmış sanırım

arkadaşım yukarıdaki link çalışmakta şimdi bir daha denedim... herhade sen rapid_share yazısının arasındaki çizgiyi kaldırmayı unutmuşsun...
  • Hadi bakalım yapmaya başlıcam bugün : ) da antalyada zif soket bulurmuyum acaba : )
  • pic programlamaya birkaç gün önce başladım
    orhan altınbaşak'ın kitabını takip ediyorum(16F628A)
    source file may not exceed 62 characters
    gibi bi hata veriyor
    nasıl halledebilirim?
  • arkadaşlar yeni yeni pic programlıyorum. Multi Pic Programlayıcı 5v2 i yaptım. fakat icprog da nasıl ayarlarını yapabilecehim hakında bilgi verirmisiniz.
    saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektrikçi1428

pic programlamaya birkaç gün önce başladım
    orhan altınbaşak'ın kitabını takip ediyorum(16F628A)
    source file may not exceed 62 characters
    gibi bi hata veriyor
    nasıl halledebilirim?

Programlayıcıların çoğu ve de çizimciler uzun dosya adlarından,Türkçe karakterlerden hoşlanmazlar.
    C:\ .... da bir dosyaya kaydedip oradan çalışırsan olur.
    Win kurarken Türkçe karakter kullandı isen...değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musallim -- 21 Şubat 2007; 21:36:36 >
  • hamitco çok teşekkür ederim sayende canavar gibi bir programlayıcım oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk32

hamitco çok teşekkür ederim sayende canavar gibi bir programlayıcım oldu.

rica ederim... bunu kartı tasarlayan arkadaşa da çok teşekkürler...
  • http://www.tomshardware.com.tr/howto/20050909/index.html kendi pic programlayıcısını kendin yapabilirsin basit ben yaptım tek sorun çıktı o da benim lehimleme biraz kötü olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatje45

http://www.tomshardware.com.tr/howto/20050909/index.html kendi pic programlayıcısını kendin yapabilirsin basit ben yaptım tek sorun çıktı o da benim lehimleme biraz kötü olmuş

buradaki çoğu arkadaş zaten multi pic programlayıcıyı ve başka programlayıcıları kendileri yaptılar...
  • ben bu işe yeni başladım.nasıl başkaları bana yardım ediyosa ben dre elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.senin böyle bi cevap vermene gerek yoktu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.