Selam arkadaşlar, Benim derdimde PIC 16F628 yada başka bir PIc ile Decoder yapmak. yani PT2260 encoder ile gönderilen adres ve data bilgisini PIC ile
çözdürüp Pic'in portlarına paralel olarak göndermek bir yerlerde manchester code protokolü diye birşeyler okudum ama bilgilerim
proğramı yazmaya yeterli değil. picbasic pro kullanıyorum. bu işi nasıl çözebilirim bilgisi olanlar lütfen acil yardımcı olurlarsa
sevinirim. teşekkürler.
benim arkadaş uğraşmıştı bu işle rf alıcı verici kumandada pt2262 kullandı vericide alıcıda da 2272 decoder kullanıp kod çözdürmüştü gayette basit yapmıştı
ilgine teşekkür ederim arkadaşım ama benimkisi farklı bir devre arayışı..zira bende encoder olarak PT2260 Kullanıyorum. ama alma tarafında PIc kullanmak istiyorum ..PT2262 ile yapmak istemiyorum. teşekkürler.
göndermede o entegreyi kulllanırsan alma tarafında onun decoderini kullanmadan bu işi yapmak istiyorsan o entegreyinin iç yapsını ve kullandıgı algoritmayı 1e1 bilmen gerekirki bu da imkansız...decoderi pıcin girişine baglarsın ve picte kendine göre bir algoritma yaparsanda alıcı tarafında pic kontrolude yapabilirsin...