Şimdi Ara

Phuket Hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
6
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • durmaması gereken bir konu. temmuz ayı söylenildiği gibi yağışlı bir ay mı oluyor orda. temmuz için tavsiyen nedir.
  • bende taylanda çok gittim. genelde direkt pattaya gidiyorum. temmuz ayı evet yağmurlu sezondur. yağmur bizim ülkemizdeki yağmurlara hiç benzemez. kovadan boşalır gibi yağar. ama genelde kısa aralıklarla yağar ve bence tadi başkadır. zaten temmuzda tekrar pattayaya geçiyorum
  • Aynen arkadaşlar yağmur kafaya takılıcak birşey diğil muson yağmurları diyebiliriz yağmur yağarken sen denizde oluyorsun denizden çıkana kadar yağmur bitmiş oluyor
  • üstadlarım, elül ayında balayı için phuket düşünmekteyiz nişanlımla, bölge hakkında hiçbir bilgimiz yok, bu topiclerdn öğrenmeye çalışıyoruz. balayı olacağı için çok gezmeli dolaşmalı değil, genellikle istirahat, deniz, kum düşünüyoruz. tavsiyelerinize ihtiyacımız var :)
  • mesela phukette ve pattaya da eğlence değil de kafa dinlemek spa masaj deniz amaçlı hangi otelleri tavsiye edersiniz
  • bilal47 B kullanıcısına yanıt
    Hocam phuket de kafa dinlemek istiyorsan patong da kalmıyıcaksın.Google map den phuketin haritasını aç patong koy unu bul onun yanındaki koylar gayet sakindir karon favorilerimden

yavuzhan arkadaşım ne zamandır açmıyordum forum hesabını hala ayarlamadıysanız birşey yardımcı olmaya çalışıyım
  • hocam bence kafa dinleyeceksen taylanda gitmeye gerek yok. olimpos yakınında çalış plajına git derim.

ancak phukette safari turu. maymun-fil gösterileri, file binme, thai box vs,
    adalar turları
    simons cabare (travesti show)
    fantasia
    vs vs
    oralardaki sokaklarda tur satın alıyorsunuz, çok indirim yapmazlar. mutlaka sabah gelir otelinizden alırlar sizi. tam anlaştığınız saatte otel lobisinde bekleyin adamı.
    ben burasari otele gittim (booking.com). patong için ideal sayılabilecek yerlerden biri diyebilirim. eğlence merkezleri ve plaja yakındır ve hiç gürültü yoktur.
    not: eğer bu oteli düşünürseniz check in yaparken 3000 baht depozito alırlar. bazıları spa yaptırıp check outta para vermeden kaçıyormuş. biz kaldığımız müddettçe 4300lük yaptık. check outta 1300baht daha verdik. yalnız yakın mesafede daha eşinizle gidebileceğiniz uygun ve düzgün, profesyonel masaj yapan bir yer var.

yine gidecek olsam diğer yerler değil de patongu tercih ederdim.

• Guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Guncel

Hocam selamlar.. Ocak sonu, Şubat başı Banghkok arkasından ko tao, 3 şubat kho pangan'da full moon party gibi bir seyahat planı var.. Toplamda 8 gün ama baya bir gezicez 13 kişilik bir arkadaş grubuyla.. Phuket'te çok cazip ama zaman darlığı nendeiyle oraya geçebilir miyiz bilmiyorum? Kho pangan tarafına hiç gittin mi, o civarlarda ne gibi atraksiyonlar vardır??
  • Malesef dediginiz bolgeye hic gitmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Malesef dediginiz bolgeye hic gitmedim

Eh artık, gelince de oradan ben bahsederim
  • Up

• hocam merhabalar ağustos ayında 1 haftalık phuket e gidiş geliş kalma birde orada yiyeceğim herşey toplam ortalama ne kadar çıkar cebimden

bir hafta gidince sadece deniz kum güneş mi, gezilecek yerleri var mı gece hayatı nasıl

birde hava nasıl oluyor o tarihler :)
  • UcK bileti ozaman ne olur bilemiyicem

Eskiye gore phuket cok pahalilasti ilk gittigim yillar 1 dolara bira iciyordun simdi 5 dolar.Birine gunluk 100 dolar yeter birine 300

Deniz gunes kum guzeldir iklimi tropikal her mevsim gidebilirsin

Patongda da gece hayati guzeldir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.