Şimdi Ara

PHP KİTABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PHP 'ye yeni başlıyacam ve kitap almak istiyorum. Mantığını ve programı yazmasını çok güzel bir dille anlatan kitap biliyormusunuz. Ben zaten visual basic falan uğraşıyorum. Şimdi webtasarım ile bir işim var da PHP öğrenmem lazım.
    Kimileri pusula yayıncılık kıitapları çok iyi dedi ama karar veremedim sizlerin fiirlerini bekliyorum. Online dersler var ama hiç adam gibi anlatım yok çok yüzeysel.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Pusula Yayıncılık
    Erkan Balaban - Web Tasarım Kılavuzu

içinde yok yok. html, php, asp, perl, xml, frontpage, dreamweaver, flash, photoshop, javascript vs...
    Kesinlikle öneririm.
  • ya peki bu kitaplarla öğrenilir mi dersiniz mümkün mü bende düşünüyorum almayı bi php kitabı
  • bende pusulanınkini almayı düşünüyorum

pusulanın bir webtasarım ile ilgili genel kitabı birde php ile ilgili kitabı var acaba genel olanda yeterince iyi midir php ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guenen -- 13 Kasım 2005, 20:45:12 >
  • Yukarıda adını yazdığım kitapda tahmininizden daha fazlasını bulacaksınız arkadaşlar. php, asp, perl ile üyelik sistemleri anketler, sayaçlar, ziyaretçi defterleri. ftp, firework programları artı olarakda yukarıda yazdıklarım. bir de php olarak pusuladan bir kitap vardı o da iyiydi ama sadece php anlatıyor. bu söylediğim kitapta her şey var.
  • yani bu kitap üzerinde öğrenebilir miyim kesin
  • Hocam çok sağol, vallaha sevaba girdin. Kafamı yiyecekdim hangi kitabı alsam diye bir sürü kitap vardı çünkü. Bir alfa, birde pusula yayıncılık ama pusulanın yazarları daha iyimiş. bende dediğin kitabı alacam arakadaşım.

Şimdilik giriş yapsam yeter zaten sonra profesiyonallae için kitaplar var onlaradan alaağım.

Tekrar teşekkür ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyranid

yani bu kitap üzerinde öğrenebilir miyim kesin

Öncelikle rica ederim. Evet bu kitapla çok çok şey öğreneceksin. Hatta orta derecede bir webtasarımcı olabilirsin.
  • sağol abi çok makbule geçti
  • Pusula Yayıncılık
    Erkan Balaban - Web Tasarım Kılavuzu

Bu topiçten gaza geldim. Bu kitabı, kitapyurdundan aldım. İnşallah yararlı olur.
  • arkadaşlar bu kitabı almışsınız heralde öneriyor musunuz ?

Edit : arkadaşlar php mysql apache için alıyorum bu kitabı.Fazla sıkmadan keyifli bi şekilde php anlatıyor mu ? Kitabı kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trbugrapc -- 14 Eylül 2007; 0:29:15 >
  • Hakkı ÖCAL hca en iyisidir diyorlar onun kitapları alınmalı belkide???

Okuyanlar cevaplamalı yinede....
  • Hakkı Öcalın ktabı en iyi anck kitabın baskısı kalmadı diye biliyorum ama içeriği baya dolu olan ve sadece php anlatan bir kitap olarak pusula yayınları Mehmet Şamlı fena değil
  • elimde az once erkan balabanın kitabı vardı :) biraz eski kalmıs ama hic bilmeyenler icin iyidir ...
  • ben Web tasarım kılavuzunu almıştım geçen yaz.

açıkcası ii bir anlatımı var.

fakat bana içerik olarak çok ii gelmedi. profesyonel bi kitap değil, zaten birçok dili ve tasarım aracını bir kitaba toplayan bir kitaptanda detay beklememek lazım
  • Php + MySQL + Apache'nin bir arada bulunduğu, bir kitap öneriniz varmı..?

Araştırma yaptım. Pusula yayınlarının var bir tane; ama pek işe yaramaz gibi.

Her yerde Alfa Yayınları'nın var. Visual Basic'den bildiğim kadarıyla çeviri olmasından dolayı pek de kaliteli değil bu.

Bana önerebileceğiniz bir kitap var mı..? Yazarı türk olursa daha iyi olur tabi..

Ben sadece Php + MySQL + Apache olan bir kitap istiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.