Şimdi Ara

PHP Flash Buton Sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben Flash CS3'te Action Script 2.0 kullanarak Flashbuton yaptım. Linklerimi verdim. html sayfasında gayet sorunsuz çalıştı da. Ancak php sayfaları ekleyip Easy PHP programı ile localhosttan bağlanınca birden değişti. Artık butonlar çalışmıyor. Flash butonda yeniyim. Belki çok kolay bir çözümü vardır ama ben bulamadım. Yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman71 -- 25 Mayıs 2012; 19:55:14 >

Orijinalden alıntı: DarkLord*

Flash mı kaldı ya o eskidendi. Artık HTML5 var.

Neden atar yaptın şimdi. Sanki HTML5İ sen çıkardın piyasaya. Arkadaşım işin o boyutu beni ilgilendirir. istediğim formatta yazarım. Ama yinede rahat edeceksen Final sınavı için hazırlıyorum. Hocanın benden istediği çerçevede bir site oluşturuyorum. El mahkum.

Ayrıca HTML5e geçip beni burada rencide edecek kadar biligiliysen şu benim sorunuma da bi el atıver de işimiz görülsün.

Orijinalden alıntı: iceman71

quote:

Neden atar yaptın şimdi. Sanki HTML5İ sen çıkardın piyasaya. Arkadaşım işin o boyutu beni ilgilendirir. istediğim formatta yazarım. Ama yinede rahat edeceksen Final sınavı için hazırlıyorum. Hocanın benden istediği çerçevede bir site oluşturuyorum. El mahkum.

Ayrıca HTML5e geçip beni burada rencide edecek kadar biligiliysen şu benim sorunuma da bi el atıver de işimiz görülsün.

Alıntıları Göster
    Ben fikrimi söyledim sadece.

• butonların url yapısına bak sen dosya sisteminde çalıştığın için url yapın örnek C:\\belgeler\index.php muhtemel bu şekilde olabilir bu şekilde localhostta linklerin butonların çalışmaz localhostta linkleri verdiğin sayfa çalışma klasöründe bulunmalı örnek link yapı : http:// localhost/calismaklasoru/index.php

Orijinalden alıntı: iceman71

quote:

Arkadaş haklı, flash artık eskidi ve gereksizleşti, html5 ile daha az uğraşırsın..

• quote:

+1
    ASP ile Access Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamın sorusuna bi çözüm getirmek yerine sadece öneride bulunmuşsunuz. ve yanlış yaptığını söylemişsiniz. belliki arkadaş bu konuda acemi, işten soğutmak gibi oluş sanki.

murano55 in dediği gibi, url yapısına bak. büyük ihtimalle, sorun ordan kaynaklıdır. yoksa phpde sqf nin çalışmaması gibi bi durum yok. eğer dreamveawer kullanıyorsan, o satırı yeniden yaz. zaten dream abi sana url yi güncelleyeyimmi diyecek, yada direk kendi murano arkadaşın dediği yapıda url yazacaktır. ve sorunsuz çalışacaktır.
  • murano55 ve owl1989 yardımınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. murano55 söylediğini denedim sorunum çözüldü. Meselenin özünü kaçıran arkadaşlara da teşekkür ederim. Muabbet oldu en azından onlar içinde.

Orijinalden alıntı: nutella`

quote:

+1

5 senedir yazamadılar mereti halen yapım aşamasındaki bir dil... Bitsede kullanmaya başlasak artık silver light de kasarız birazcık dimi
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.