< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baronist -- 21 Aralık 2011; 12:50:47 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baronist -- 21 Aralık 2011; 12:50:47 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 21 Aralık 2011; 12:54:21 > |
|
"yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk |
|
|
Beni bir dağda buldular Benim adım dertli dolap Suyum aşağıdan alırım Kolum kanadım kırdılar Suyum akar yalap yalap Alır yukarı dökerim Dolaba layık gördüler Böyle emreylemiş çalap Ben mevlayı zikrederim Onun için inilerim. Onun için inilerim. Onun için inilerim. Hannan Allah, Mennan Allah, Her dertlere derman Allah. Yunus Emre
|
|
|
Beni bir dağda buldular Benim adım dertli dolap Suyum aşağıdan alırım Kolum kanadım kırdılar Suyum akar yalap yalap Alır yukarı dökerim Dolaba layık gördüler Böyle emreylemiş çalap Ben mevlayı zikrederim Onun için inilerim. Onun için inilerim. Onun için inilerim. Hannan Allah, Mennan Allah, Her dertlere derman Allah. Yunus Emre
|
|
|