Şimdi Ara

PHP Dersleri Ve Soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehabalar Php hakkında derslere ulaşabilir ve sorularınızı sorabilirsiniz:
    PHP Dersleri ve Sorularına Ulaşmak İçin Tıklayınız

• Site fena değil.Başarılarınız devamını dilerim.Yalnız bazı önerilerim olacak.

1)Sitedeki derslerin sıralaması

PHP Dersleri 30:
    PHP Dersleri 29:
    PHP Dersleri 28:
    PHP Dersleri 27:
    PHP Dersleri 26:
    .
    .
    .

değil de

PHP Dersleri 1:
    PHP Dersleri 2:
    PHP Dersleri 3:
    PHP Dersleri 4:
    PHP Dersleri 5:
    . .
    .
    .

şeklinde olsa yani derslerin yukarıdan aşağıya sıralanış şekli son konudan ilk konuya değil de ilk konudan son konuya doğru olsa daha iyi olur bence.Diğer dersler de buna dahil aspx, c ,andorild vs

2) Forum ismi galerionline koymuşsunuz.Sloganı da Türkiyenin Otomotiv Platformu. Forum sadece otomotivle alakalı olsa bi şey demezdim ama forumda otomotiv haricinde konular olunca yazma gereği hissettim.Forumun ismi daha genel bir şey olsa yani sadece belli bir alana hitap eden bir isim olmasa daha iyi olur kanaatindeyim

3) Tasarımdaki o yuvarlaklar adı aklıma gelmedi her neyse işte. Çok büyük geldi biraz daha küçültürseniz iyi olur bence.Tasarım ve renkler de sizin kendi zevkiniz artık ona bi şey demeyeyim

Benim gözlemlerim bunlar tabi siz daha iyi bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D073F48D -- 14 Ağustos 2013; 16:34:45 >

• Merhaba
    php hakkında bilmediğiniz aklınızda kalan tüm sorular içinhttps://www.siberakademi.net sitesini önerebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.