Şimdi Ara

Php den anlayanlar acil yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben bir e-ticaret sitesi yapıyorum proje ödevi için ancak kafam bir yerde takıldı. Örneğin; ben teknosa 'nın sitesinde bir ürüne tıkladım o ürüne tıklayınca bize ürün hakkındaki bilgiler vs. geliyor. şimdi benim bunun normal bir şekilde yapmam için her ürüne bir php sayfası açmam gerekiyor.bunun başka yolu varmıdır varsa nasıl yapılır bilgi verirseniz sevinirim. İyi forumlar :)
     Php den anlayanlar acil yardım lütfen.. Php den anlayanlar acil yardım lütfen..

• Hayır sadece 1 tane safa kullanarak ürünleri gösterebilirsiniz. Anasayfada ürünün bilgilerini görmek için tıkladığınız alanı urun.php sayfasına yönlendiriceksiniz aynı anda tıklanınan ürünün id numarasınıda yolluyacaksınız. Urun sayfasında gelen id numarasına göre veri tabanında arama yapılacak ve ürün bilgileri sayfa da gerekli yerlere getirilecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Prodigy kullanıcısına yanıt
    bununla ilgili örnek bir kod varmı acaba elinizde yada örneğini gösteren bir sitede olabilir ben google de çok aradım ama tam olarak ne yazarak aramam gerektiğini bulamadım
  • Mobil olduğum için yollayamıyorum hocam ama basit bir işlem anasayfaya ürünleri getiriyorsunuz dimi. Ürünlerin id elinizde ürün resmine tıklandı diyelim link vericeksiniz ornek <a href urun.php?=.$urunid.> </a> teferruatlı yazmadım ancak bu kodu yollarsanız urun.php sayfasına seçilen ürünün id si gitmiş olur urun sayfasında da $_GET komutu ile o gelen id alırsınız id ye göre sql arama komutunu yazarsınız çıkan sonucun içeriği gerekli yerlere yazıldığı zaman tamamdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    tamam buna benzer bir kodu admin panelinde kullanmıştım. mantığı anladım yardımınız için çok teşekkür ederim :)
  • Rica ederim
    <a href="urun.php?urun_id=.$urun_id."> şeklinde yazdım urun.php sayfasınada _get ile çağırdım urun_id yi ancak olmadı uygun bir zamanınızda kodu yazabilirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun çözüldü yazım hatasından dolayı olmamış :)
  • Çözüldüyse sorun yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.