arkadaşlar ben bir alışveriş sitesi yapıyorum ve şu an da sepet bölümü üzerinde çalışıyorum. Ben size sepet bölümünü biraz anlatayım : Bir tane tablom var. Bu tabloda alacağı ürün(ün lerin) bilgileri var. Satın al butonu mevcut ve son olarak fiyat-kargo ve toplam diye üç labelimiz var. Şimdi arkadaşlar gelelim soruna : bu fiyat, kargo ve toplam labellerinde sorun çıkıyor. Bir tane ürün aldığımızda bir sıkıntı yok. Ama birden fazla ürün alacağımız zaman örneğin fiyat labelinde en son ürünün fiyatını yazıyor. Bu tek fiyat labeli için geçerli değil. Tüm labeller böyle.
Kod :
<div id="sepettablo">
<table>
<tr>
<th>A</th> <th>B</th> <th>C</th> <th>D</th>
</tr>
<?php
$baglanti20 = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=egoldshopphp","php",""); $vericek20 = $baglanti20 -> prepare("select * from sepet where kulad = :kulad"); $vericek20 -> bindParam(':kulad', $kulad3); $vericek20 -> execute();
while($bilgiler20 = $vericek20 -> fetch()){
$vericek201 = $baglanti20 -> prepare("select * from urunlist where urunad = :urunad"); $vericek201 -> bindParam(':urunad', $bilgiler20['urunad']); $vericek201 -> execute();
$vericek202 = $baglanti20 -> prepare("select * from urunlistresim where urunad = :urunad2"); $vericek202 -> bindParam(':urunad2', $bilgiler20['urunad']); $vericek202 -> execute();