Şimdi Ara

PHP Botlu Haber Scripti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Bizzat kendim kodladığım gelişmiş bir haber scriptim bulunmaktadır. Haber scriptinin admin panelinde her kategori için farklı haber sitelerinden bulunan botlarıda var. Botlarıda kendim yazdım.

    Diğer özelliklerinde de bahsetmek gerekirse. Mesela bir haber yazdınız, birde o haber videosu var diyelim. Haberi ekledikten sonra, video eklerken hangi haberin videosu olduğunu belirtirsek, haberin sayfasında video otomatik çıkacaktır video sayfasında da hangi haberle ilişkili olduğu çıkacak (foto galeri içinde geçerli) gibi bir çok özellik bulunmakta.

    Sitenin optimizasyonunu gayet iyi yaptım ve cache sistemiyle haber sitesinde dolaşırkan gerçekten hızlıca dolaşmaktasınız. Aşağıdaki linke tıklayıp biraz gezerseniz anlarsanız. İlk açılışta sadece biraz ağırlık çekiyor ondan sonra hızını farkedeceksiniz.

    Scriptin tek eksik yani php ile html kodlar bir arada. Yani tasarım değiştirirken çok çeker insan. Bende dünden beri admin panelinden başlayarak Smarty ile php ile html kodları ayırmaya başladım. Komple olarak ne zaman biteceğini bilmiyorum. Çünkü diğer sitelerimle de ilgilenmek zorunda kalıyorum.

    Satış yaparsam 100 TL'ye satmayı düşünüyorum. Alan olurmu acaba?

    Haber Sitesi: http://haber.askmeter.com/







  • Valla ben neredeyse 1 yıl ücretsiz düzgün php haber scripti aradım durdum sayısız script kurdum ama bir türlü tutturamadım bişey en sonrawww.ceylanpinargundemi.com için exi portalı tercih etim. Görüşlerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.