Şimdi Ara

Photoshopçu arkadaşlar yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bulunan bir resimin içinde bir çerçeve var ben o çerçevenin içini yeşile boyamak istiyorum ama yapamıyorum bunu nasıl yapabilirim.Fotoşop ta boyama aracı hangisi bunu nasıl yapabilirim?

• resmi buraya koy ben boyıyayım
  • Önce çerçeveyi seç
    Sonra Brush aracı ile çerçevenin içini yeşile boya.
  • Kardeşim çok sağol inan oldu istediğim oldu ..Birde sana zahmet gözlerdeki kırmızı gözü nasıl giderebilirim fotoşopla?Ondada yardımcı olursan sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Önce çerçeveyi seç
    Sonra Brush aracı ile çerçevenin içini yeşile boya.
  • Aynen kitaptaki gibi yazıyorum:

1- Zoom aracını kullanarak kırmızı gözü büyüt
    2- Araç kutusundan Spot Healing Brush aracının altında bulunan Red Eye aracını seç
    3- Araç seçenekleri çubuğunda, Pupil Size değerini %50 olarak bırak. Darken Amount göz bebeğinin ne kadar koyu olacağını belirtir. Eğer açık renk gözlü biri ise Darken Amount ayarı varsayılandan daha az olmalı(Mavi göz için %10)
    4- Kırmızı olan göz alanının üzerine tıkla ardından diğer gözde ki kırmızı alana da tıkla. Kırmızı retinal yansıma ortadan kalkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak[Alper] -- 1 Ekim 2007; 23:00:01 >
  • Dost gene çok teşekkürler.Senin tavsiye edeceğin bir kitap var mı bana??
    quote:

Aynen kitaptaki gibi yazıyorum:

1- Zoom aracını kullanarak kırmızı gözü büyüt
    2- Araç kutusundan Spot Healing Brush aracının altında bulunan Red Eye aracını seç
    3- Araç seçenekleri çubuğunda, Pupil Size değerini %50 olarak bırak. Darken Amount göz bebeğinin ne kadar koyu olacağını belirtir. Eğer açık renk gözlü biri ise Darken Amount ayarı varsayılandan daha az olmalı(Mavi göz için %10)
    4- Kırmızı olan göz alanının üzerine tıkla ardından diğer gözde ki kırmızı alana da tıkla. Kırmızı retinal yansıma ortadan kalkar.

• PhotoShop CS2 Yetkili Eğitim Klavuzu.
    Bu kitap hem renkli hem de PhotShop programcıları yazmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Bi yardım arkadaşlar...!!!
    8 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR ACİL YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazarı kim yayınevi falan sen fotoşop yapıyor musun kardeş...?Krdeş bu araç seçenelkeri nerdedir bu amont dediğin nerde çıkar karşıma?

quote:

PhotoShop CS2 Yetkili Eğitim Klavuzu.
    Bu kitap hem renkli hem de PhotShop programcıları yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oriental -- 1 Ekim 2007; 23:26:08 >
  • Yayımcı Shark
    Kırmızı bir kitap.

Photoshop la ilgili ne varsa bu kitaptan öğrendim.

O seçenekler sen araçlardan seçtin mi üst trafta görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.