Şimdi Ara

Photoshop ve Video Duzenlemek Icin Taviyse (1500TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslikta da belirttigim gibi photoshop ve video duzenleme amacli sistem toplamayi planliyorum. Bu islerden pek anlamasam da yabanci da degilim.

Butce 1500TL ve SSD yi sonradan alabilirim, SSD onemli.

Not: Butce sabit degildir ortalamadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Monitor haric bu arada.

• Ben aynı iş için 4000tl lik sistem toplayacağım. Şahsen 1500tl biraz düşük kalacaktır istediğiniz sistem için. Video deyince akan sular durur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hipotermi

Ben aynı iş için 4000tl lik sistem toplayacağım. Şahsen 1500tl biraz düşük kalacaktır istediğiniz sistem için. Video deyince akan sular durur.

Tam olarak ne tur videolar icin toplayacaksiniz ? Ben kisa film duzenlemelerim icin kullanmayi planliyordum. Her hafta youtube a video yukledigim yok yani.

• AMD FX-8300 16M 3.3Ghz AM3+
    Gigabyte 970A-DS3P D3 1866MHz ATX AM3+
    Kingston HyperX XMP 8GB DDR3 1600Mhz CL9 (HX316C9SR/8)
    Asus GTX750TI-PH 2GB GDDR5 128Bit (GTX750TI-PH-2GD5)
    Seagate Barracuda 1TB 64MB 7200Rpm (ST1000DM003)
    Deep Cool Tesseract BF Mid Kasa Siyah PSU YOK
    Corsair Builder VS 450W 80+ APFC 12cm Fanlı PSU
    1.700TL civarında böyle bir sistem toplayabilirsiniz. Daha düşüğü iyi olmaz.
  • Bende kısa film tarzı videolar hazırlayacağım araç çekimleri vs. Gibi. Ama ben ayrıca fotoğrafçılık yaptığım için photoshop gibi düzenleme programlarını kullanıcam. Videoların da render sürelerini göz önüne alırsak mecburen bu fiyat aralığında olmak zorunda kalıyor.

• 1500'e harikalar yaratabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hipotermi

Bende kısa film tarzı videolar hazırlayacağım araç çekimleri vs. Gibi. Ama ben ayrıca fotoğrafçılık yaptığım için photoshop gibi düzenleme programlarını kullanıcam. Videoların da render sürelerini göz önüne alırsak mecburen bu fiyat aralığında olmak zorunda kalıyor.

Ben 4k duzenlenmeyecekse cok pahaliya gerek yok dusuncesindeyim. Bir SSD alirsan kullanilabilir seviyede video duzenleme sistemin olur diye dusunuyorum :)

• Insallah diyelim ben de oyle dusunuyorum sonucta yapacagim video icin renk duzenlemesi (film bakisi elde etmek icin), bir de daha cok videodaki sarsintiyi yazilimla cozmek icin (stabilizer etkisi)

• ENCHANTER E kullanıcısına yanıt
    Vatandan toplanabilir mi bu sekilde bu fiyata ? Ya da bu fiyati hangi siteten cikardiniz, tahmini fiyat mi yoksa soylediginiz ?

Hangi siteden toplayabilirim ?

• Vatan'ın fiyatları biraz daha yüksek. Malum, eskisi gibi efsane %20 indirimleri olmuyor artık. Fiyatları Sinerji Bilgisayar'dan aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENCHANTER

Vatan'ın fiyatları biraz daha yüksek. Malum, eskisi gibi efsane %20 indirimleri olmuyor artık. Fiyatları Sinerji Bilgisayar'dan aldım.

Tesekkurler bir bakayim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.