Şimdi Ara

photoshop ta bi tasarım, yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 10 nisan polis günü için örnek resimdekilere benzer bişeyler yapılacak. ancak bana sadece örnek resimin alt tısmında bulunan kırmızı yerin nasıl yapıldığı ile alakalı bili lazım... yani tepe gibi bazı yerlerde alçalıyor bazı yerlerde yüksek ve düzgün biçimde o kırmızı yer nasıl yapılır??? resmin tabanına buna benzer bişey koymamız lazım.. varmı bunun kolay bi yolu, eğip bükecek. ama eğriler düz ve pürüzsüz olacak...

• photoshop bilgin varsa bunları pen tool ile yapıcaksın ayrıca baskıdamı yoksa web sitesindemi kullanılacak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan

photoshop bilgin varsa bunları pen tool ile yapıcaksın ayrıca baskıdamı yoksa web sitesindemi kullanılacak ?

pen tool ile denedim ancak biraz pürüzlü oldu, yumuşatmayı yapamadım, ayrıca bunlar hem web sitesinde hemde baskı da kullanılacak. netliği ve pürüzsüz hatlara sahip olması önemli.
  • ayrıca bi şekilde direk resme ekleme yapacak bi action yada brush varmıdır bildiğiniz???
  • photoshop pixel tabanlı olduğu için yayılmalar kaçınılmaz şu an müsait değilim pek, pazar akşamı msnde olabilirim özel mesajla msn adresini iletirsen yardımcı olurum. benim babam da emekli polis memuru seve seve elimden gelen bişey olursa yardımcı olurum

• sorun çözülmüştür.. ayhan arslan arkadaşımıza çok teşekkür ederim değerli yardımları için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.