karakalem çalışması hiç olmamış.. fotoğrafı siyah beyaz yapmış..
quote:
Orijinalden alıntı: kadirinanir
Yukarıdaki videoda kullandığım teknik için ilk eleştiri sizden geldi. Teşekkür ederim. Normalde eleştiriye saygı duyarım ama sizinkine saygı duymuyorum. Videoya "Hey this is adobewordpress, today we are gonna create photoshop chorcoal effect" diye girseydim yüksek ihtimal beğenirdiniz. Bilginiz olsun diye söylüyorum. Üstteki video yakında şu dünyanın en popüler Photoshop sitelerinden olan psdtut+'da yayınlanacak. Hem de ingilizce olarak. Belki o hoşunuza gider.
İyi çalışmalar.
quote:
Orijinalden alıntı: Response.Write
quote:
Orijinalden alıntı: kadirinanir
Yukarıdaki videoda kullandığım teknik için ilk eleştiri sizden geldi. Teşekkür ederim. Normalde eleştiriye saygı duyarım ama sizinkine saygı duymuyorum. Videoya "Hey this is adobewordpress, today we are gonna create photoshop chorcoal effect" diye girseydim yüksek ihtimal beğenirdiniz. Bilginiz olsun diye söylüyorum. Üstteki video yakında şu dünyanın en popüler Photoshop sitelerinden olan psdtut+'da yayınlanacak. Hem de ingilizce olarak. Belki o hoşunuza gider.
İyi çalışmalar.
HOŞUMA GİDER TABİ.. BEN KÖTU OLMUŞ DEMEDIM..karakalem olarak karakaleme hiç benzememiş dedım..saygı duyup duymaman önemli değil.. benım daha önemli işlerım var.. tekrar ediyorum.. çalışmanın adını değişirsen o başka. ama kara kalem olarak olmamış.. 72 dile de çevirsen.. ki bunu sen kendınde bılıyorsun karakalem olmadıgını.... anlatımın falaN HARIKA.. HİÇ BİLMEYEN BİRİ BILE RAHATLIKLA ANLATIKLARINIZDAN AYNI ÇALIŞMAYI YAPABILIR BUNU ALKIŞLIYORUM.. AMA KARA KALEMDE KALEM İZİ YOK .. BUNUN NERESINE KARAKALEM DİYECEZ.. GEL BİZ BUNA RENKLİ RESMİ SİYAH BEYAZA ÇEVİRME DİYELİM ( CTRL+U) OLMAZ MI
Yabancı dile ben çevirmeyeceğim. Onlar çevirecek.
Ben Türkçe anlatımlar yapıyorum ama yeri geliyor sizler gibi insanlar yüzünden keşke yabancı içerik üretseydim diyorum.Daha önce yorumunuza saygı duymuyordum. Şimdi size saygı duymuyorum. Önemli işleriniz ile meşgul olmanızı, benden ve içinde olduğum projelerden uzak durmanızı rica edeceğim.