Şimdi Ara

Photoshop hazır yazı efektini kendi yazımıza uygulama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    internetten hazır bir yazı efekti buldum, kendi yazısı var fakat ben bunu başka bir çalışmamda bulunan yazıya aktarmak istiyorum bunun nasıl yaparım?_

    Örneğin orijinal halinde free diye bir yazıya bu efekti yapmışlar ben kendi çalışmamda davet yazısına bunu eklemek istiyorum bunu nasıl yaparım?



  • Eğer bulduğunuz "hazır bir yazı efekti" gerçekten ücretsizse sağ tarfta Layers/katmanlar kısmında yazıyı düzenleyebileceğiniz katman olmalı ve dediğinize göre FREE yazıyorsa katmanlardada benzer bir şekilde isimlendirilmiş olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

    Eğer bulduğunuz "hazır bir yazı efekti" gerçekten ücretsizse sağ tarfta Layers/katmanlar kısmında yazıyı düzenleyebileceğiniz katman olmalı ve dediğinize göre FREE yazıyorsa katmanlardada benzer bir şekilde isimlendirilmiş olabilir.

    İndirdiğim sitede free yazıyordu, photoshop ile açtım ama 4 tane ayrı katman çıktı... Hangisini kullnacağım kendi çalışmamda.

    Photoshop hazır yazı efektini kendi yazımıza uygulama?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 6 Mart 2017; 20:41:26 >




  • katmanları göster kapat seçeneği ile deneyerek yazıyı komple kapatan katmanı açıp,seçip yazı aracı ile üzerine tıklayın, mevcut yazıyı silip kendi yazınızı yazın. En üstteki fonksiyonu aktifleştirip açılımdan bahsettiğim adımları uygulayın bir bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.