HP PSC 1410 model bir yazcım var. Hem scanner hem fotokopi hemde yazıcı özellikli bir model. Photoshop CS3 yüklü bilgisayarımda ve düzgün çalışıyor. Printer'ı yükledikten sonra win32 hatası veriyor ve program açılmıyor. Neden kaynaklandığını bir türlü çözemedim. İşin garip bi yanı da fifa2007 de menülerdeki fotoğraflar kayboluyor bu hata çıktığı zaman. File did not found yazıyor.
Hata çıktıktan sonra photoshop u defalarca sildim yükledim ama sorun düzelmedi. Aynı şekilde fifa2007 de tekrar yüklemek soruna çözüm getirmiyor.
Muhtemelen photoshopla printerın scanner özelliğinde bi çakışma oluyor. Bilgisayar yeni format attım. atmadan önce de aynı sorun oluyordu. ozaman sorunun neden kaynaklandığını bellirleyememiştim.
Photoshop için bir güncelleme yok. Printer sürücüleri için bikaç güncelleme var ama bu sorunu çözerlermi bilmiyorum.
Önerebileceğiniz bir çözüm varmı?
Sorunu biraz daha uğraşarak çözdüm sayılır. Sorun Photoshop CS3 ün HP printerdaki scanner sürücüsünü yüklerken ortaya çıkıyor. Photoshoptan kaynaklanan bir sorun. eski CS2 versiyonunda olmuyordu. Fifanın bozulması durumu da scanneri yüklerken sistem dosyalarının photoshop dosyaları yüzünden bozulması olarak açıklayabiliyorum başka mantıklı bir neden gelmiyor aklıma.
Şimdilik sorun yok bilgi olsun diye cevap yazdım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme