Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Phonak Audéo PFE 111 Beyaz Satın Al 22 Şubat 2012 13:49 1 1 Phonak Audéo PFE 111 Beyaz Forumdan expander_ nickli üyeden aldığım kulaklığımı satıyorum. Satma sebebim ise kulak deliğime uygun olmayışıdır. Kulaklık alındığından beri 10 defa ve evde kullanılmıştır. Eskişehir ve ya Ankara' dan almak isteyenlere elden teslim edebilirim. Bu benim ilk satışım olduğu için güvenmeyen arkadaşlar çıkabilir o yüzden güvenli alışveriş seçeneğini göze alarak 170 TL fiyat koydum. Kargoyu alacak olanlarla konuşup hallederiz. Fiyat : 175 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır gibi PS4 PRO 3750 TL Satılık Iphone 5 450 TL APPLE MARKA KULAK İÇİ KULAKLIK 100 TL Phonak Audéo PFE 111 Beyaz
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır gibi PS4 PRO 3750 TL Satılık Iphone 5 450 TL APPLE MARKA KULAK İÇİ KULAKLIK 100 TL Phonak Audéo PFE 111 Beyaz