Merhaba arkadaşlar teknosada phllips 58puk6809 tv vardı alacağım 2 güne kadar ama bazı sorularım var . Bu tv de hdmi 1.4 varmış sıkıntı olurmu ve 4k yayınları açarmı cevaplarsanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: ForGamer
Merhaba arkadaşlar teknosada phllips 58puk6809 tv vardı alacağım 2 güne kadar ama bazı sorularım var . Bu tv de hdmi 1.4 varmış sıkıntı olurmu ve 4k yayınları açarmı cevaplarsanız sevinirim
puk6809 sahte 4k zaten hdmi 2.0 olmayan 4k tv mi olur, hadi bunu geçtim usb 3 yok, 4k codecler yok, uydusunda 4k desteği yok. Tamamen aldatmaca bir 4k tv
quote:
Orijinalden alıntı: AntiFANBOY
quote:
Orijinalden alıntı: ForGamer
puk6809 sahte 4k zaten hdmi 2.0 olmayan 4k tv mi olur, hadi bunu geçtim usb 3 yok, 4k codecler yok, uydusunda 4k desteği yok. Tamamen aldatmaca bir 4k tv
hocam bu usb 3 ile hdmi 1.4 nedir birde bunu almakmı normal 55 inç 1080p tv almakmı mantıklı 1080 lerde varmı 2.0 falan
ForGamer
kullanıcısına yanıt
paneli 4k sadece uydu alıcısı 4k uyumlu değil hdmi 2.0 değil yani herşeyi eksik. Philips nasıl bunu yapmış anlamıyorum koreliler yapsa neysede tüketiciyi kandırmak yakışmadı.
ForGamer
kullanıcısına yanıt
4K alacaksan pahalı ürünlere bakman gerek, bence FHD al ya da yeni serileri bekle.