Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ender^^

Bir fark var mı aralarında peki yapı veya donanım olarak? Veya şöyle sorayım; yazılım güncelleme yapıldığında herhangi bir fark kalıyor mu?

donanım olarak aynı cihaz. ama yazılım olarak farklı.
    58 lerde altyazılarla ilgili hiçbir konuya dokunamıyorsun ,ama /12 lerde herşeyiyle oynuyorsun altyazının
  • Benimki 58 modelinden. Yazılım güncelleme yapınca altyazılarla çatır çatır oynuyorum.
  • arkadaşlar phılıpsin sitesindeki en son yazılım da türkçe var mı acaba? cihazı yeni aldım yazılımı güncellemek istiyorum 3360/58
  • Arkadaşlar bu ürünün son güncellemelerle birlikte kötü bi özelliği var mı haftaya almayı düşünüyorumda varsa bi eksiği ona göre düşüneyim?
  • Philips sitesindeki yazılımda Türkçe Karakter var ama Vb6 5,1 yazılımına göre Divx altyazı özellikleri çok vasat ve arada çok fark var!!

vb6 5.1 yazılımı için konuşursak Kötü özellik derken Fotoğraf görüntülemeden bahsedilebilir belki, Fotoğraflar arası geçiş yavaş ve fotoğraf görüntüleme konusunda iyi bulmadım ama belkide ben ayarlarını doğru yapamadım, diğer yönlerden ise özellikle Divx altyazı özelliklerinde kötü özelliğin aksine vb6 5.1 yazılımıyla çok güzel özellikler geliyor mesela yaptığımız volüm şiddeti ayarıda hep hafızada kalıyor vb6 5.1 yazılımıyla.. keşke anlayan birisi el atsada kumandada Repeat tuşlarına volüm ayarı atansa..
  • yani yeni yazılımda türkçe karakter var ama özelliklerimi vasat özellikler derken karakter boyutu falan mı?fotoğraf benim için önemli deil dizi izliceim için sürekli ondan alıyorum aleti bilgisayarın 19 inch ekranında izlemekden gına geldi artık dvd playerım var ama dvd formatına çekmek gerekiyor süreklide dvd gidiyor o amaçlı alıcam ben aleti
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

yani yeni yazılımda türkçe karakter var ama özelliklerimi vasat özellikler derken karakter boyutu falan mı?fotoğraf benim için önemli deil dizi izliceim için sürekli ondan alıyorum aleti bilgisayarın 19 inch ekranında izlemekden gına geldi artık dvd playerım var ama dvd formatına çekmek gerekiyor süreklide dvd gidiyor o amaçlı alıcam ben aleti

Philps sitesindeki resmi yazılımla türkçe karakterler geliyor ama yazılar küçük ve soluk ve altyazı ile ilgili ayarda yok divx de go-to yok Ama romen bir arkadaş philips için Firmware geliştiriyor ve onun yazılımıyla cihaz özelliklede altyazı açısından mükemmel özelliklere ve çeşit çeşit ayar opsiyonuna kavuşuyor istediğiniz yazılımı yükleyebilir beğenmezseniz diğerini yüklersiniz, yazılım yüklemek de kolay..

• romen arkadaşın yazılımında türkçe destek olacak mı lg492 ile objektif bi şekilde kıyaslarsak hangisi daha iyi çıkar?

bide yukarıda resm koyan arkadaş hangi yazılımı kullanıyor altyazılar gayet net ve türkçe karakterler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

yukarıda resm koyan arkadaş hangi yazılımı kullanıyor altyazılar gayet net ve türkçe karakterler var

Kullandığım yazılımı konuda belirtmiştim DVP3360_12_vb6_v5_1_1254
  • http:// vb6rocod.euracks.com/dvp3360_12.php
    Bu siteden indiriyorsunuz
  • Ben de bu cihazı yeni aldım. Fakat yukarıdaki link artık bu yazılımı barındırmıyor.

Elinde olan arkadaşlar bir yerlere upload ederlerse sevinirim.

Yardım ederseniz ben de altyazıların sorunsuz olduğu bu yazılımı kullanabilirim.
  • http://rapidshare.com/files/307855655/DVP3350_12_V32.bin Bu dosyayı indirip cd ye dat olarak atın (yani divx film yazdırır gibi)en düşük hızda yazdırmanız daha sağlıklıdır.ve dvd playerinize tepsiye yerleştirin ve yollayın,ekrana play a basın gibi bişy geldikten sonra kumandadan enter tuşuna basın bekleyin tepsi açılır ve cd yi alın.yükleme olduktan sonra tepsi kapanır.normale döndükten sonra cihazı tamamen kapatın fişten de çekin.sonra dvd playerin ayarlarını yapın.bilmeyen arkadaşlar için anlatmak istedim.bu güncelleme en son sürümdür.rahatlıkla yükleyebilrisiniz.
  • beyler bende 3360 dan aldım. sondaki kodu /58 yazıyor.update için linklere baktım ama ingilizce zayıf olduğu için bişey anlamadım malesef.yanlış bişey yükleyipde cihazı mahvetmiyelim bide.acaba hangi sürümü yüklemem gerekiyor bi arkadaş yol gosterirse çok memnun olurum.birde cd veya dvd den yukleme yapıcam.nasıl yüklüyoruz acaba? başlık altında nasıl yapılacağı ile ilgili bi bilgi gormedim ama birileri yazarsa sevinirim...

edit: yukarıdaki possta yazıyormuş nasıl yapılacağı.butun postları dun okumuştum.bugun dikkat etmedim...acaba 3360 ın son sürümünü rapide atabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum yada link veribilecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 17 Kasım 2009; 17:02:17 >
  • 2 mesaj yukarda verdiğim linke girip 102. Mesaj da ki vb6 5.1 kodlu yazılımı indirin Rar dosyasından 4-5 versiyon çıkması lazım(cp1251,52,53,54 gibi) cp1254 versiyonunu(Türkçe uyumlu) yukarda anlatıldığı gibi cd'den cihaza atın..

USB Flash Belleklerle de yazılım ataılabilir bunda da Hiç bir klasöre koymadan Yazılımı Flash Belleğe kopyalayıp cihaza takınca "Yazılım bulundu Play'e basın" yazısı gelir Play'e basınca kendisi yükler yükleme bitince Cihazı Kapatıp Flash Belleği çıkarın,Açıp Cihazı menüsünden resetleyin..
  • askan tşk ler veridğin bilgiler için.bi sorum daha var.indirdiğim dosyanın adı DVP3360_12.bin olarak gorunuyor.sondaki 12 yi 58 yapmak gibi bidurum varmı? gormeme gibi sorun olurmu acaba? bilgin varmı bu knuda??
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalb01370

askan tşk ler veridğin bilgiler için.bi sorum daha var.indirdiğim dosyanın adı DVP3360_12.bin olarak gorunuyor.sondaki 12 yi 58 yapmak gibi bidurum varmı? gormeme gibi sorun olurmu acaba? bilgin varmı bu knuda??

İndirdiğin yazılımın isminde hiç bir değişiklik yapma..

Elindeki cihaz 3360/58 de olsa 12 li olan yazılımı atabiliyorsun diye, bu konuda olsun başka forumlarda olsun okudum diye hatırlıyorum hatta cihazı 3360/12 yapıyormuş yazılımı atınca. Benim Hepsiburada dan aldığım cihaz zaten 3360/12 idi ama sende bu konuda önceki sayfalarda da yazıyor olabilir bi araştır ondan sonra at istersen yazılımı..
  • Cihazı otomatik olarak 3360/12 yapıyor. Yazılım değiştirme işlemi bittikten sonra kilitlenir gibi oluyor ama telaş yapmayın en fazla 1 dakikaya hemen düzeliyor.
  • beyler saollsun verdiğiniz bilgiler için...dun akşam yazılımı guncelledim.yanlız altyazılar hala biraz kucuk geldi.yazıları büyütme ayarı gibi bişey varmı? yoksa benmi update edemedim.ama yazı rengini ve arka plan rengini falan ayarlıyabiliyorum.bunlar orginalinde ayarlanabilen özelliklermi? birde satırları çok uzun tutuyor alt yazıda.yanlı 2 -3 satır olması gereken bi anda tek satırda tutuyor.bazen sondaki ve baştaki harfler ekrandan çıkıyor.bununla ilgili bi çözüm varmı???
  • Yüklemişsin,en son sürümü yüklediğine emin ol yazılım dosyasını bilgisayarından silmediysen kontrol et,vb6 5.1 olması lazım..Altyazı boyutu 4 farklı ayar var En büyük:Larg var.Bu ayara film kapalıyken setup'dan öncelikler(veya seçenekler) menüsünden ulaşılır ama sadece film kapalı olunca bu menü aktif olur.. Son dediğin şey bende pek olmuyor belki senin kullandığın TV ile ilgilidir dediğin şeyin adı:Wordwrap zaten yazılımı yapan romen arkadaş;Wordwrap not perfect" (Wordwrap var ama mükemmel değil) notunu düşmüş bunun için bir ayar yoktur yazılımda varsa Otomatik yapar;ki var ama "mükemmel değil" miş..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.