Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apollo MSN , frindg ,agille messeneger.
    msn ıcın bunları deneyın 1 de
  • http://www.inndir.com/Free_3GP_Video_Converter-40368i.html

buradan indireceğin programla videoları 3g yada mpeg4 yapabiliyorsun(benim şahsi tavsiyem mp4 çünkü ses ve görüntü çok iyi)

pockert dixv'lede alt yazı gömüyorsun.

işlemi şu şekilde yap.
    1_ pockert divxle alt yazıyı göm
    2_ alt yazılı gömülü avi videoyu yukarıda linkteki programla x800'e uyarla.
    3_ telefona at:))

not: tüm bu işlemler 5 dk fazla sürmüyor

kolay gelsin...

quote:

Orjinalden alıntı: mr_daw666

quote:

Orjinalden alıntı: özer0334

pockert divx ileçokrahat birşekilde videoya yazıyı gömüyorsun ve alt yazılarçokrahatokunuyor,bilgine...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asdfghha

film izlemek rahatmı bu telefonla??

ileri geri sarmak sorun çıkarıyormu??

350 mblık deneme olarak sünger bob filmi attım içine ,ses ve görüntü biraz az yer kaplasın diye sıkıştırılmış attım o yüzden biraz vasattı ama daha iyi bi kayıtla gayet güzel film seyredilir,görüntü ve ses akıcı.
    ileri geri sarma yok filmde,sadece 0.25-0.50-2-4-8 hızla ileri sarabiliyosun ,yani yavaş çekimde izlenebiliyo video, ileri sarmayı da film hızını artırarak yapabiliyosun,açıkçası pek kullanışlı olmamış,belki firmware ile düzeltirler(umarım)...

@yves arkadaşım

ben içine txt ve pdf attım ama tanınmayan dosya tipi olarak gördü,ben hafıza kartı içindeki ebook klasörüne attım,yanlış bişi mi yaptım acaba...???

teşeekürler dostum,hemen deniyorum...

• http://www.inndir.com/Free_3GP_Video_Converter-40368i.html

buradan indireceğin programla videoları 3g yada mpeg4 yapabiliyorsun(benim şahsi tavsiyem mp4 çünkü ses ve görüntü çok iyi)

pockert dixv'lede alt yazı gömüyorsun.

işlemi şu şekilde yap.
    1_ pockert divxle alt yazıyı göm
    2_ alt yazılı gömülü avi videoyu yukarıda linkteki programla x800'e uyarla.
    3_ telefona at:))

not: tüm bu işlemler 5 dk fazla sürmüyor

kolay gelsin...

quote:

arkadaşlar 1 saattir uğraşıyorum,sadece txtleri açabildim,ne pdf ne de doc cinsi dosyaları açabiliyorum.ayrıca şu film çevirme işini de hızlı ve doğru şekilde yapabilen hangi program var?PocketDivXEncoder_0.3.50 programıyla dosyayı konvert edip altyazıyı gömdüm ama telefona atınca ''tanınmayan dosya biçimi'' diye uyarı verdi,bi tek bendemi yaptı yaXilisoft Video Converter diye başka bi programla yaptım ama hem dosya boyutu çok büyük oluyor hem de çok yavaş yapıyor...

• cozdum acacagın dosyaları doc xls pdf lerı dosya yonetıcısınden hafıza kartı yada telefondan bırının ıcınde dıger klasorunun ıcıne koyacaksın sonra uzerıne tıklamayacaksın bu gıcık olmus ajandadan dokuman okuyucusunu acacaksın ordan ne yı acacaksan onu sececeksın bırde reım gıbı acıyor yanı dosyayı tek bır sayfaymıs gıbı gosterıyor eger 3 sayfalık bır exel ıse tek sayfada resmını cekmıssın gıbı gosterıyor sen yakınlastırıp ılerı gerı alarak dokumanı ıncelıyorsun
  • gıcık olmuş o zaman.... muhtemel bende kardeşime alacağım...
  • eyvallah dostum ben video ile uğraştığım için hiç haberim yoktu döküman açabildiğinden:) üzerine kaymak oldu benimiçin

sağol emeğin için..

quote:

Orjinalden alıntı: dadal_01

cozdum acacagın dosyaları doc xls pdf lerı dosya yonetıcısınden hafıza kartı yada telefondan bırının ıcınde dıger klasorunun ıcıne koyacaksın sonra uzerıne tıklamayacaksın bu gıcık olmus ajandadan dokuman okuyucusunu acacaksın ordan ne yı acacaksan onu sececeksın bırde reım gıbı acıyor yanı dosyayı tek bır sayfaymıs gıbı gosterıyor eger 3 sayfalık bır exel ıse tek sayfada resmını cekmıssın gıbı gosterıyor sen yakınlastırıp ılerı gerı alarak dokumanı ıncelıyorsun
  • quote:

cozdum acacagın dosyaları doc xls pdf lerı dosya yonetıcısınden hafıza kartı yada telefondan bırının ıcınde dıger klasorunun ıcıne koyacaksın sonra uzerıne tıklamayacaksın bu gıcık olmus ajandadan dokuman okuyucusunu acacaksın ordan ne yı acacaksan onu sececeksın bırde reım gıbı acıyor yanı dosyayı tek bır sayfaymıs gıbı gosterıyor eger 3 sayfalık bır exel ıse tek sayfada resmını cekmıssın gıbı gosterıyor sen yakınlastırıp ılerı gerı alarak dokumanı ıncelıyorsun

dostum valla nasıl buldun bilmiyorum ama kutlarım,tabi philipsi de ayrıca kutlamak lazım
    bu arada e-kitap okuyucu ne işe yarıyor,çünkü aynı anlattığın gibi döküman okuyucu hiç kullanışlı değil,e-kitap okuyucuda daha ayrıntılı seçenekler mevcut ama tabi kullanmayı öğrenebilirsek,saolsun philips anlatmıyor nasıl kullanabileceğimizi

• philips hala bu telefona inanmıyor galba...
  • su son dokuman sorunları kafamı karıstırdı :(
    en ıyısı 1 nokia 5700 bulmak :(dokunmatık ekran ıstıyordum ama olmıyacak sanırım
    hem oyun da oynayabılırmıyım ? dokunmatık ekran ıle bunu uygunmudur dıger java oyunlar
    java oyunları acıyorsa yarın alıcam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun91 -- 3 Ekim 2008; 11:37:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfun91

Apollo MSN , frindg ,agille messeneger.
    msn ıcın bunları deneyın 1 de

msn e gırmek ıcın bunları deneyen varmı ?
  • bunları denemedım ben eMSNLite ı kurdum o calısıyor
  • quote:

bunları denemedım ben eMSNLite ı kurdum o calısıyor

ıyı bır haber oyun sorunu da yoksa alıcam yarın oyun kurup oynamayı deneyen warmı ?
  • quote:

quote:

bunları denemedım ben eMSNLite ı kurdum o calısıyor

ıyı bır haber oyun sorunu da yoksa alıcam yarın oyun kurup oynamayı deneyen warmı ?

ben karar verdim.alacağım bu telefonu...
  • Arkadaşlar en sonunda dün öglen ssatlerinde aldım x800 umu.Bekledıgımden daha kullanıslı cıktı.Gece ve gunduz ıcerde ve dısarda yaptıgım cekımlerımı elımden geldıkce paylasacagım.Bugun 2 saat ıcınde tum ayarlamalarımı yaptım kurcaladım .Su an pisman degilim.İlk izlemınmlerım :
    -Dısarda gunes altında ekran nneredeyse gorunmuyor.Ama normal ortamda ınanılmaz keskın bır goruntu var.Nokia N serisini geride bırakıyor(karsılastrdım).
    -CDsinin ıcındekı programla bır aktarım yapmak ölüm.(3 mb lık dosyayı 6 dk da attım ) .Ama harici diske atar gıbı bılgısayarımdan gırıp atarsanız hız normal.
    -Fotograf kalitesi biraz icimi burktu.1.3 mp lik eskı samsungum sanki daha net cekıyor gibi geldi bana ama sonrasında elimi titretmiş olabilecegımı dusunuyorum.Sabit tutulabıldıgı oranda netlik saglanabiliyor.(Oto focus olayı cok hosuma gıttı dıger telefnlar gıbı goruntu kaymıyor :)
    -Birazdan java ile msn yuklemeyı denıycem insallah Icınıe attıgımda dırek tanır yukler yoksa gprs uzerınden ındırmeyı denıycem )
    -Bir arkadas sormus 'mesaj yazarkenki goruntusunu'= İlk basta mınnacık bı klavye ekranı gelıyor karsınıza kalemini kullanmassanız tırnakla cok zorluk cektiriyor ama vazgecıp direk ekrana harflerı el yazınızla da yazabılıyorsunuz.Eger cok asırı hızlı yazan brı degılsenız ki ben cok asırı hızlı yazmam sıkıntı cekmessınız cunku gercekten algılaması tatmınkar derecede hızlı.Hatta söyle dıyım dıger telefonlarda arka arkaya A harfını kullanacaksanız ımlecin b yan tarafa gecmesnı 2- 3 sn kadar beklersınız kı tekrar bastıgınızda ılk yazdıgınız A harfı degısmesın ıste bunda o kadar yavas degıl 0.8 sn diyeblırım.
    -Telefon hafızasını doldurmak ıstemedım o nun yerne kendı 1 gb lık kartını daldurmaya basladım ve baya da doldurdum buna ragmen gecıkme yavaslama gıbı bır sorun yok.
    -Karanlıkta fotograf cekımı acıkcası cok kötü.Biz gece yolda ayak ustu cektık suratımıza sadece uzaktan hafif cadde lambasının ısıgı gelıyordu.Fotografda kızılotesı göruntumuzu gördük :L cok sıyah ve kırmızı renkler vardı.Ama kamerayı caddeye cevırdım karsıdakı magzalar falan gece olmasına ragmen 5 mp olan N92 mıydi neydı (arkadasımın telefonu) ondan çok çok daha kaliteli bir görüntü elde ettik.
    -Gündüz içeri ve dışarı çekimleri Elinizi titretmediginiz sürece çok güzel keskın canlı bir sekilde cıkıyor.
    Çektiğim resimleri koyunca daha iyi görüceksiniz.
    -Bide su varmıs gercı ben de duydum sadece aslını bılmıyorum ama , parcaları cok pahalıymıs! ben söle dusundum: Zaten 2 sene boyunca garantı altında bısey lursa bana malıyetı yok.E 2 seneden sonra da 1 sene ben idare etsem eder 3 sene .Ben zaten 3 sene bir anca telefon deistiren birisiyim.O yüzden bu pahaı parca durumuna pek takılmadım ama siz isterseniz yine de bi arastırın.
    -Bunlara ek olarak camı gerekten cok hassas o yusden tırnaklarınızı kullanmamanızı tavsıye ederım.

Bütün bunlardan sonra sunu sölemeliyim telefonun gerçekten bir karizması da var.Kendini gerçekten çok oöne çıkartıyor.Şimdi telefonun en kıymetli zamanları,yeni almışım o yüzden ben pek ortam içine çıkartmıyorum herkes ''aa bi bakiyim'' diyo hemen :) Eğer telefon deistirmek istiyorsanız bununla deistirmenizi tavsiye ederim.Son teknoloji fıstık gibi telefon..

• insider3 oyun yuklemeyı denedınmı :D
  • arkadaslar bu resımdekı gıbı teli yan cevırdıgınde menulerıde yan cevıren varmı aranızda ben yapamadım

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK
  • quote:

insider3 oyun yuklemeyı denedınmı :D

Hayır abi denemedim ama tahmin ettiğim kadarıyla sıradan java oyunu bu telefoanuymaz cunku tus takımı yok.Sadece dokunmatık ekrana uyumlu java oyun ve programları buna uyar.Demin arkadasın dedıgı eMSNLite yi denedım .Attım telefona gordu dosyay.Kurdum.Acıldı.Ama msn e giremedim kitleniyo kalıyo
    .Bi ara girdim bu sefer de msn ekranı yerıne yok polimelodiyi yukle atında da baska ı secenek vardı.Yukemek ıstemedım alta gecıyım dedım gecemedim cunku Asagı ok tusu yok telefonun bı alttakı secenege gecemıosun tus olmadan.Fazla da zorlamadım sıldım o programı.Sımdı aastırıyrum dokunmatık ekrana uygun msn java programı bakacagım bı kac yerm var baktıktan snra burda paylasıccam..
  • telefonun herseyı ıyı hoş hızı, kamerası, karizması ama sesi biraz az geldi bana belki bır takım jar.programlarla sesını artırabılırız dıye dusunuyorum denıcem bakalım
  • quote:

arkadaslar bu resımdekı gıbı teli yan cevırdıgınde menulerıde yan cevıren varmı aranızda ben yapamadım

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK

bu resimdeki sanırım telefon çıkmadan hazırlanmış demo gibi bişey,zaten dikkatli bakarsan resimdekinde altta tuşlarda gözükmüyor...
    bizim telefonlarda hareket sensörü olmadığından çevirince dönmüyor ,sadece resimlerde ekranı çevirmek için altta minik bi ikon çıkıyor o kadar...

• quote:

Orjinalden alıntı: insider3

quote:

insider3 oyun yuklemeyı denedınmı :D

Hayır abi denemedim ama tahmin ettiğim kadarıyla sıradan java oyunu bu telefoanuymaz cunku tus takımı yok.Sadece dokunmatık ekrana uyumlu java oyun ve programları buna uyar.Demin arkadasın dedıgı eMSNLite yi denedım .Attım telefona gordu dosyay.Kurdum.Acıldı.Ama msn e giremedim kitleniyo kalıyo
    .Bi ara girdim bu sefer de msn ekranı yerıne yok polimelodiyi yukle atında da baska ı secenek vardı.Yukemek ıstemedım alta gecıyım dedım gecemedim cunku Asagı ok tusu yok telefonun bı alttakı secenege gecemıosun tus olmadan.Fazla da zorlamadım sıldım o programı.Sımdı aastırıyrum dokunmatık ekrana uygun msn java programı bakacagım bı kac yerm var baktıktan snra burda paylasıccam..

kardes yandakı ses dugmelerıyle asagı yukarı ınıp cıkacaktın ama neyse sılmıssın eMSNLite yi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.