Şimdi Ara

Philips Xenium w626 çift hatlı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
29.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumfrom

    Arkadaşlar deneyimlerimi yazayımda başkaları yanmasın. Telefonu aldım, 1 sene kullandım. alacak arkadaşlara sabırlar diliyorum. ben en sonunda duvara fırlatacaktım. 1 adet yazılım yüklemekle telefonu çok rahat doldurabiliyorsunuz. line, skype, lync yi kurmayın sakın. Görüntülü görüşme yapamazsınız. ön kamerası berbat. Bir kişiyi aradıktan sonra bir kaç dk. telefonun kendine gelmesini bekliyorsunuz. birisini ararsanızda muhtemelen bir altındaki vatandaşı arıyor. androidi güncelleyemiyorsunuz. türkiye distribütörünü aradım. philipsi aradım. aradığımada pişman oldum. malesef üstündeki ile yetinmek zorundasınız. eksileri saymakla bitmez. benden söylemesi.

    Ben de onu yazdım ya uzun uzun. telefona 180 mb depolama alanı, 150 mb RAM koymuşlar. Telefon zaten bunun ıvır zıvırına 70 MB depolama yapıyor. kalıyor sana 110 MB RAM. bunun 30 MB sini google play harcıyor kalıyor sana 80 MB. kalan alana ancak facebook,twitter bir de ufak tefek program yükleyebiliyon. Asıl bomba RAM kısmında. 150 MB RAM in zaten telefon 80 MB sini kendi kullanıyor. Kalıyor sana 70. Twitter ve Facobook pasif konumda 40 MB aktif konumda ise facebook 50 MB ye varan RAM harcıyor. bu saatten sonra telefon öyle bir kasıyor ki ne facebook a adam gibi bakabiliyon ne de facebooktan çıksan telefonu kullanabiliyorsun. telefonun kendi öz görevi olan telefon görevini yapamamasıda ayrı bir nokta. birini arıyorsun , hemen peşinden arama yapamıyorsun. 40 saniye en az beklemen gerekiyor.

    Bu telefonu aldıktan 1 hafta sonra huawei telefonu gördüm aynı fiyata. resmen kahroldum. 1 GHZ işlemci, 512 MB RAM ve 1GB hafıza alanı vardı o telefonda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disection -- 28 Aralık 2013; 6:48:17 >




  • PHİLİPS W626 ya root nasıl atarız yardım please :(
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Abi o telefona nasıl root attığını tarif eder misin ? ÇOK UĞRAŞTIM BİLGİSAYA ABUK SUBUK PROGRAMLAR YÜKLEDİN İLLALLAH ETTİ yardım et nolur..
  • Sakın bulaşmayın. Sakın!!!
    Buradaki yorumları dikkate almadım, şimdi bin pişmanım. Kafayı yiyecem. Acaaayip yavaşş. NOKTA.
  • Buradaki yorumlara ek olarak bazı saçmalıklarını söyleyeyim,

    Ara tatilde ablam gelmişti onunda 4,5 aylık bebeği var. onun bir sürü fotoğrafını çektim , neyse onlar gitti telefonu USB ye bağladım fotoğraflara bakiyim dedim bir baktım fotoğrafların yarısından fazlasını bozuk çekmiş. çekilen fotoğrafın 75 % si sansürlü gibi.

    Neyse bir sinir küpüyle ben philipse söverken aradan bir hafta geçti SD kartı bozmuş. ne müziklerime ne fotoğraflarım açılıyor. SD kartı çıkartıp PC ye taktığımda okuyamadı direkt format yapmak ister misiniz dedi. Büyük bir küfürle kartı formatladım tekrar taktım. müzikleri falan tekrar yükledim. SD karttaki fotolar ve programlar bb oldu.

    Bugün ise dersaneye gidecem 1 ders geç gittim. kızın tekinin defterinden aldığı notlardan 2 tane fotoğraf çektim. biri açılıyor biri açılmıyor fotoğrafın.

    Philips saygın ve iyi bir marka olarak bilinir . Sakın ola ki bu telefonu alıp philipsin saygınlığının içine çomak sokmayın. yoksa her defasında philispse bu telefon yüzünden küfür etmek zorunda kalırsınız. Hatta philips telefon hiç almayın. bu neyse diğerleri de aynıdır.

    Telefonun kablosuz bağlantılarını açma-kapama için dokunmatik bir yapısı var. işte bluetooth u, wi-fi yi , veri bağlantısı, GPS i açıp kapıyorsunuz bu düğmeyle. ben veri bağlantısı buradan kapattım. kapatınca aşağıdaki yeşil ışık sönüyor. ama telefon gerçekte kapatmamış. bir baktım avea bakiyemi 1,5 tl düşürmüş (10 tl olsa onuda düşürecekti bakiyem bitti ondan 1,5 tl) gittim telefona bir baktım veri bağlantı ışığı kapalı gözüküyor , içindeki sim kart ayarlarına baktım oradan açık gözüküyor. işte bu kadar saçma sapan telefon yapmışlar. içi dışı zarar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disection -- 1 Nisan 2014; 19:53:23 >




  • philips cep telefonu bölümünü 2010 yılında, çinli cect firmasına satılmıştır.. bu telefonun bildiğimiz philips şirketi ile alakası yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.