Şimdi Ara

Philips Xenium 9@9q Dragon ve Phoenix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi görünümlü uygun bir telefon arayanlara yönelik Philips'in yeni modelleri görücüye çıktı. Dragon ve Phoenix modelleri altındaki yeni telefonlar parlak kasaları ve yuvarlak köşeleriyle dikkat çekiyor. Kapaklı modeldeki telefonların açılır kapağında yer alan akıllıca grafiksel gösterimler cevapsız çağrı, okunmamış mesaj ve pil durumu hakkında bilgilendiriyor.

En can alıcı özellik biraz sona kalsa da daha önce Philips Xenium kullanmış olanlar adlandırmadan çıkan anlamı kavramışlardır. Xenium serisi yüksek pil performansıyla sükse yapan bir seri olarak dikkat çekiyor. Bu modellerin de bekleme süreleri 1 aya varacak. Bunun yanında konuşma süresi ise 8 saate kadar vaad ediliyor. Telefonların satış fiyatı yurtdışı için 172$ olacak.

alıntı:teknomag

• Phoenix Sİyah aldım ve kullanıyorum..250 ytl..telefonun türkiye fiyatı avrupa ve amerikadan ucuz..çok güzel bir telefon..dışı siyah parlak..yanlız parmak izlerini gösteriyor..en önemlisi SAR değeri..0.266 w/kg max ölçülen değer..menüler bildiğimiz nokia yada SE menüleri gibi.menü geçişleri hızlı..tuşlar güzel..SE k530 dan kartımı alıp bu telefona taktığımda rehber biraz uğraştırdı o kadar..önce soyisim olarak algıladı..kamerası olmuş olmak için var..hoperlör sesi ve ahize sesi yeterli derecede..ben 2.telefon olarak aldım sar değeri için ..diğeri n95.. düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim :)
  • Tam anne'ye, sevgiliye hediye etmelik
  • Bayan gtarzı olmuş ama güzel.
  • Arkadaşlar bu siyah desenli olanı hiçbir yerde bulamadım, gören oldumu?
  • Bu modeller Türkiye pazarına 909q saber olarak lanse edilmedi
  • mesaj hafızası nasıl acaba kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

konuşma ve mesaj için kız arkadaşıma hediye düşünüyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende şu kırmızı olanı kız arkadaşıma alıcam ama bir tek teknosada gördüm desenli olanlı.
    ordada 265.
    başka bir yerde gören duyan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.