Şimdi Ara

Philips Wireless-N Router 53 Euro (BİTTİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar günde bir ürün sitelerindenwww.ibood.com da philips wireless N router 40€... hollanda sitesi olduğu için kargosu 12-13€... yine de uygun gibi geldi fiyat... daha önce 2 alışverişim oldu siteden, uluslar arası posta olduğu için biraz geç geliyor ama geliyor...

Ürün Özellikleri
    * Brand: Philips
    * Type: Philips CAW7740N 802.11 B/G/N-draft high speed router
    * 300 Mbit/s N Draft
    * 802.11 B/G/N
    * 4 x LAN
    * WPA2 security
    * WPA security
    * WEP security
    * Firewall feature
    * Parental Control feature
    * Warranty: 1 year

ürün detaylarını girdim ki insanlar ne olduğunu anlasın aletin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 21 Ekim 2008; 8:14:52 >

• Onlar 60-75 milyon civarı satılıyordu Teknosa da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eko35/5

http://www.ibood.com/site/eu/ibood.php 39 euro

amacını anlamadım ama evet yazdığım ve yazdığın gibi alet 40€(düzeltme: 39,95 euro), kargosu 12-13€...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 20 Ekim 2008; 10:48:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeniuyeyimiste

Onlar 60-75 milyon civarı satılıyordu Teknosa da...

türkiyede bu aleti daha önce görmedim pek ama herhangi bir wireless-n routerın 75-80 liradan satılması büyük olaydır... gösterirsen yerini kutu kutu alırım... teknosada buna şekil olarak benziyen wireless adsl modemler var ki hiçbiri wireless-N standardını desteklememekte... genelde hepsi B ve G destekler... N nedir ne değildir bu forumda bir çok bilgi bulunabilir isteyenler için... tabi kullanacağınız cihazların da N desteklemesi lazım, unutmayın...

benim bulabildiğim en ucuz routerlar 160 lira civarıydı... daha ucuzu varsa tabiki yanlıştır verdiğim haber kapatılır ama gelen 2 yorum da alakasız geldi bana...
  • FIR kardesim, resimlerini gormuyor musun? ayni cihaz iste niye diretip gonul koyuyorsun ki!!!

Bunlara Passat 2.0 TDI istediklerinde 1.4 TSI vermek lazim... kasa ayni nasilsa. .
    Saka bir yana 802.11N'e gecmek gibi bir planim olmadigi icin benim icin gereksiz kacacak olsa da wireless'a mahkum olup daha hizli baglanti isteyenler icin sicak firsat. tesekkurler.
  • lütfen ama benim yolladığımda ekstradan anten var... tabi kimse bir ekstra anten için 2 katı fiyat vermez bu sitede... nede olsan anten dediğin bir tel parçası... bir tel ile kalorifere filan bağlarlar, mis gibi anten olur
  • ROUTER I KULLANMAK İÇİN MODEME İHTİYACINIZ OLICAK YANİ 2 CİHAZ KULLANILICAK
    ADSL ÖZELLĞİ YOK BU CİHAZIN
  • wireless N router ha.. fiyat olarak gayet iyiymiş , wireless kartımın gerçek performansını denemek adına iyi olabilirdi...

Haber verdiğiniz için teşekkürler..
  • sanmam.bu 300 mbit n standardını destekliyor.
    quote:

• quote:

adamın adı üstünde hehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: bakırköy

ROUTER I KULLANMAK İÇİN MODEME İHTİYACINIZ OLICAK YANİ 2 CİHAZ KULLANILICAK
    ADSL ÖZELLĞİ YOK BU CİHAZIN

hocam router kullanmak için neden modem şart olduğu konusunda biraz açıklama yapar mısın? aletin adı üzerinde router... yani bir network kurmak istediğin anda kurarsın... ha internet paylaşacaksan evet, modem lazım ama wireless-n bir routerın bütün lezzeti networkte bence :) genelde evde laptoptan laptopa taşınabilir harddisk ile veri atıyordum wireless-b/g bir routerım olduğu halde ama böyle bir aletle gayet güzel dosya atılır... modemi takıp internet paylaşmak da bonusu tabiki :)

gerçekten "donanım haber" isimli bir foruma yakışmayacak mesajlar gelip duruyor, anlam veremedim yani... ekran kartı fırsatlarına da yakında bunu kullanmak için bir dvdrom'a ihtiyacın var denmeye başlanır... sonuçta oyunlar dvd'de... ekran kartı da oyun oynamaya yarar ya sadece :)

neyse zaten kampanya bitti... başlığı editleyim de daha bi kalabalıklaşmasın :)

edit: imla, cümle yapısı, mantık vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 21 Ekim 2008; 8:44:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.