Şimdi Ara

PHILIPS URUN VE MODEL DEGISIKLIGI YAPTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar phılıps urunde ve model uzerınde bı kac oynama yaptı ve kesınlıkle tavsıye ederımm eskı ısmı olan 170S6 190S6 ve gene crt monıtorlerde aynıs sekılde ısım degısıklıgı ve urunde dızayn degısıklıgıne gıdılmıss yenı modeller artık pıyasaya 170S7-190S7 olarak degısmıs ama modeller cok daha ıyı kesınlıkle tavsıye ederim

• ÜSTELIK YENI MONITORLERI (S6) serısınden ayıran en buyuk ozellıgınden bıtanesıde olu nokta garantısı olması ama fıyatının aynı olmasııı.salı gunu satısa sunulucak ALLAH ızın verırsee kısmett
  • fiyatlar hakkında link varmı dostum
  • arkadaşım s7 serisinde perfect panel garantisi yada diğer deyişle 0 ölü pixel garantisi yok yanlış bilgi vermeyelim lütfen ,eğer aşağıdaki resmi philips sitesinden kataloğu indirirsen s7 serisinin class 2 olduğunu görürsün buda sıfır ölü pixel garantisi yok demek.7 serisinde 0 ölü pixel garantisi 17 inç b7 ve P7 de birde 19inç B7 de var

http://www.pcpbenelux.philips.com/getpage.php?nt=1&menu=2&nd=1034
    quote:

Orjinalden alıntı: EsrarliSerseri

ÜSTELIK YENI MONITORLERI (S6) serısınden ayıran en buyuk ozellıgınden bıtanesıde olu nokta garantısı olması ama fıyatının aynı olmasııı.salı gunu satısa sunulucak ALLAH ızın verırsee kısmett

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 2 Temmuz 2006; 19:07:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: azmo

arkadaşım s7 serisinde perfect panel garantisi yada diğer deyişle 0 ölü pixel garantisi yok yanlış bilgi vermeyelim lütfen ,eğer aşağıdaki resmi philips sitesinden kataloğu indirirsen s7 serisinin class 2 olduğunu görürsün buda sıfır ölü pixel garantisi yok demek.7 serisinde 0 ölü pixel garantisi 17 inç b7 ve P7 de birde 19inç B7 de var

http://www.pcpbenelux.philips.com/getpage.php?nt=1&menu=2&nd=1034
    quote:

ÜSTELIK YENI MONITORLERI (S6) serısınden ayıran en buyuk ozellıgınden bıtanesıde olu nokta garantısı olması ama fıyatının aynı olmasııı.salı gunu satısa sunulucak ALLAH ızın verırsee kısmett

kardes bunu phılıps degıl dıstrıbutorler verıyo bu garantıyı genelde bunun sebebıdemüşterı cekmek için anladın ben kafamdan uydurmuyorum sınıf 2 olabılır ama varr sen gell alll ben sana o garantıyı verıyorum okk

• quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

fiyatlar hakkında link varmı dostum

kardes ortalama fıyatları suan kdv dahil 430YTL 17* 605 YTL 19*
  • Bilgi için saol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bunun teyidini alabilrmisin distribitörden verdikleri garanti tam olarak sıfır ölü pixel garantisi mi yoksa class 2 lcdlere uygulanan standart garantiyi yanlışmı anlamış adamlar?Yanlış anlamışlarsa şaşırmam ama sıfır ölü pixel garantisi veriyorlarsada kendimede düşünürüm.
    Şimdi senden özür diliyorum ,sözümü şöyle değiştiriyorum umarım distribütördeki salak pazarlama bölümü elemanları herşeyi çorba etmemiştir ve gerçekten dediklerinin arkasında dururlar yoksa epey hır çıkar forumlarda ölü pixelli 170S7/190S7 monitörler satıcıya/distribütöre gidip değişmeyince
    quote:

kardes bunu phılıps degıl dıstrıbutorler verıyo bu garantıyı genelde bunun sebebıdemüşterı cekmek için anladın ben kafamdan uydurmuyorum sınıf 2 olabılır ama varr sen gell alll ben sana o garantıyı verıyorum okk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 3 Temmuz 2006; 12:15:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: azmo

Arkadaşım bunun teyidini alabilrmisin distribitörden verdikleri garanti tam olarak sıfır ölü pixel garantisi mi yoksa class 2 lcdlere uygulanan standart garantiyi yanlışmı anlamış adamlar?Yanlış anlamışlarsa şaşırmam ama sıfır ölü pixel garantisi veriyorlarsada kendimede düşünürüm.
    Şimdi senden özür diliyorum ,sözümü şöyle değiştiriyorum umarım distribütördeki salak pazarlama bölümü elemanları herşeyi çorba etmemiştir ve gerçekten dediklerinin arkasında dururlar yoksa epey hır çıkar forumlarda ölü pixelli 170S7/190S7 monitörler satıcıya/distribütöre gidip değişmeyince
    quote:

oyle bı hata yapıcaklarını sanmamıyorumm sahsenn bellı baslı urunlere yapılıyoo zaten

• phillips atakta ama bu alanda rekabet bitmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

phillips atakta ama bu alanda rekabet bitmez

O ALLAHIN EMRİ ZATENN
  • bılıyommm yenı geldı daha
  • --------------------------------------------------------------------------------

quote:

o artık çoğu monitörde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

o artık çoğu monitörde var

fazlı naber fazlı benı tanıdınmılan oem bahcelıevler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.