Şimdi Ara

PHILIPS SPD6000BM LIGHTSCRIBE DVD Writer Sorun Var!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bu lightscribe özelliği ile ilgili bir sıkıntım var.

DVD Writer'ı kutusuz aldım ve beraberinde verilen Nero 6.küsür sürümünü kurdum.

Bu Lightscribe sadece dvd'nin arkasında ince bir kalınlığa etiketleme yapıyor. Yani Tamamına yapmıyor ya da ben beceremiyorum.

Böyle olması normal mi? Değilse sorun nerede?

Bilen varsa ve yardım edebilirse çok sevinirim.:))))

• yahu arkadaşlar çok garip bi soru sordum herhalde.

Kusura bakmayın yahu.

Cevap vermeyen herkese teşekkürler :(((((((((((
  • bzm lightscribe özelliğimz yokki ne yazalım. Biz DVD yazmak için alıyorz aleti

Netten araştır lightscribe özelliği hakkında biraz bilgi toplamaya çaılşmalısın, ayrıoca forumun "arama" özelliği de mevcut
    Herşeyi forumdakilerden bekleme

Bak google a yazınca neler neler buldum
    http://www.lightscribe.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 12 Temmuz 2006; 0:31:55 >

• aynı sorun bendede var ama ingilizcemde olmadığı için bir çözüm bulamadım yardım edermisiniz.cd nin üzerinde yuvarlak tabakanın yarısına kadar yazıyor soınrasını yazmıyor.Bu arada bendeki DVDR16LSB olmasına rağmen bilgisayar PBDV16LSP1 olarak tanımış ben bundan olduğunu düşünüyorumm.driverını bulamadım ama benimkinin nereden bulabilirim.lütfen 2 gündür kafayı yiycem deli oldum bi yardım...(nero ve bir programda daha denedim ikiside aynı sonucu veriyor)
  • simdi içini çıp baktım PBDV16LSB yazıyor beyler bi yardım edin bu hata neden kaynaklanıyor olabilir?
  • http://www.storageupdates.philips.com/ia/Philips_Intelligent_Agent_1.0_Setup.exe

ben bu adresten firmware i çekince tam sorun düzelmesede çok çok daha makul sonuçlar aldım... sanırım bu konuda muzdarip olan arkadaşlara bir yardımı olur...
  • arkadaşlar bunun benim laptopda olma ithimali ne kadar philips sdvd8820
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım bu sorunlar eski modellerde mevcut yeni modellerinde sorun olduğunu duymadım hiç..
  • 2008 de almıştım sanırım Philipsin Light Scribe destekleyen bu ürününü önermiyorum. Zira kendisi dvd seçmekte

Örn.

Herhangi bir ürününüzün orjinal dvd sini sorunsuz okuyor

Yazdığınız veri disklerinin bazılarını okuyor bazılarını okumuyor

Korsan film, oyun vs şeklinde temin ettiğiniz dvd lerin %10 unu ancak okuyor

Direkt dvd ye kayıt yapaabilen kameraların yine bazılarnı okumuyor.

Özetle; türünü benim bilmediğim birçok dvd yi okumuyor. Tavsiye etmem aldığınıza pişman olursunuz, lightscribe dvdyide aldığım zaman hevesle 5 tane yazmıştım dahada kullanmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.