Ürün usb 2.0 dır ve gerçek 1.3mp dir. Piyasada 15-50 ytl arası satılan ve üzerinde 3,2 - 6mp yazan webcam ler kullanıcıyı kandırırcasına enterpolasyon ile foto çekimi yaparlar. yani gerçek mp değeri değildir. Sensörleri de, cmos vga(640*480)dir. Bu webcam ise philips in en üst modelidir ve gerçek 1,3MP(1280*960) CCD sensör kullanır. CCD gerçek dijital fotoğraf makinelerinde kullanılan görüntü algılayıcısıdır.
Ürünün özelliklerini ve yapılan yorumları görmek için için hepsiburada ya bakabilirsiniz. Yalnız şuna dikkatinizi çekmek istiyorum. Bazı yorumlarda ürünün lcd de veya masaüstünde rahatça durmadığı yazılmış. Sırf bunları kanıtlamak için uzun zamandır kullanmadığım kamerayı kutusundan çıkartıp fotoğraflarını çektim. Kamera gerçekten az(15-20 gün kadar) kullanıldığı halde uzun süredir kutusunda öylece bekliyordu. Belki ilerde kullanırım diye tutuyordum.
Ancak nisan ayında ps3 aldığım ve pc ile hiç uğraşmadığım için kamerayı satmaya karar verdim. ps3 ün kendi kamerasını almak istiyorum kısmet olursa. O yüzden ürünü satıyorum. fiyatı 65 ytl dir. Tel:535 964 5194