Selamlar! Teknosa'dan PHILIPS SBC MD110 markalı bir mikrofon aldım. Ancak bilgisayara bağladığımda sesimi çok ama çok az bir seviyede alıyor. Yani mikrofonun dibine girip bağırsam bile kaydı dinlemekte güçlük çekiyorum. Acaba sorun ne olabilir? Mikrofonla ilgili bir driver veyahut bir program yüklemedim. Acaba bir programı varda benim mi haberim yok?
Yok mu bilen gören duyan söven?
aynı sorun bendede var ? yardım eden yok mu ? ses çok az ? :S
Mikrofon vb tipteki temel donanım için sürücü yüklenmesi gerekmez...
Sesi az alıyor olması ayarlarından kaynaklanıyor olabilir. Ses simgesine sağ tıklayıp, ses aygıtlarını ayarla / ses / ses kaydetme / ses seviyesindeki ayarı yüksek bir değere ayarlaman gerekiyor. Bir de kimi sistemlerde mevcuttur: Microphone Boost, varsa bunu da seçip aktif hale getirmen gerekir.
ses full... ama hala çok az ses çıkıyor ya
Kendi makinende kendi sesini mi az duyuyorsun yoksa seni duyamayan karşı taraf mı?
bendede aynı sorun var kayt sırasında sesi yani ses sinyalini az alıor ..
ben de bugün aynı kulaklıktan aldım bende hiç ses gelmiyor. sadece mikrofonu açıp kapatırken bi tık sesi geliyor hoparlörden. nasıl halledebilirim sorunu? ses ayarlarından baktım düzgün çalışıyor görünüyor ama ses gelmiyor
arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum. mikrofon ses seviyesi, bass seviyesi ve hoparlör ses seviyesi full fakat yine de kayıt ettiğiniz ses çok az çıkıyor, sanırım iade edeceğim :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme