Şimdi Ara

Philips PFL 7008K Kumanda sorunu! İlginç!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Televizyonumun kumandası çalışmıyor bense akıllı telefonumdaki remote programı ile işimi hallediyordum. Bugün kumandayı servise göstereyim diye gittiğimde serviste kumandanın çalışıyor olduğunu gördüm. Servisteki kişi, kumandadaki kırmızı ve mavi tuşlara aynı anda basarak kumandayı televizyona tanıtmam gerektiğini söyledi. Eve geldim dediği gibi yaptım ama TV kumandayı algılamamakta kararlı :/ İşin en garip kısmı TV'nin telefonun remote'u ve D-smart'ın akıllı kumandası ile kullanılmasına rağmen kendi kumandasına küs davranması. Kumanda durur mu o da diğer makineleri kontrol ediyor ama TV'ye karşı soğuk :) Ben işin içinden çıkamadım, yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• cemenzar C kullanıcısına yanıt
    Kumandayı tv de philips logosuna 10 cm yaklaştırın kırmızı ve mavi tuşlara aynı anda basın
    Philips bazı üst serilerinde radyo frekansı üzerinden haberleşen kumandalar kullanmakta yani kumanda tv yi görmese dahi yan odadan kanal değiştirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyaziethem -- 9 Temmuz 2014; 16:46:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niyaziethem N kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi yaptıktan sonra konuyu açmıştım zaten ama şimdi tekrar denedim fakat TV ile kumanda eşleşmiyor, beni sinir edecek kadar garip olan da bu zaten TV çalışıyor kumanda da çalışıyor ama eşleşmiyorlar bu nasıl iştir yahu
  • Servis kurmaya geldiğinde ben de de böyle olmuştu hatta servis bir an kumanda bozuk sandı kumandayı tv nin arkasına tutarak bir şeyler yaptı bu sefer oldu.
  • Arkadaşlar merhaba,

Eşleşme o ve benzer modellerde Philips yazısının oradan değil, sol üstte lcdnin tam köşesinde ufak bir nokta vardır. Kumandayı o noktaya yaklaştırın ve mavi kırmızı düğmeye aynı anda basın.

Philips PFL 7008K Kumanda sorunu! İlginç!

• burada yazılanları denedim fakat hiçbir çare olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.