Şimdi Ara

Philips Lcd 19' Monitor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim 2007 yilinin mart ayinda almis oldugum masaustu bi bilgisayarim vardi.Fakat suan satacagim ama söyle bir sorunum var.Monitor yaklasik son 6 aydir ekrani hafif kayiyordu yani kayiyordu derken yazilar kayiyordu.Kasadaki monitore bagli fisi oynadik sira düzeliyordu bu sorunum.2 gün öncede monitor kendiliginden kapanmaya basladi arkasindaki kasaya bagli fisini oynadim yine acildi ama bu seferde monitorun acilip kapanma tusu bozuldu neden oldu anlamiyorum o fisi oynadim böyle oldu.Son olarakta dün ekran kendiliginden acilip kapanmaya basladi.Baska arkadasimin bilgisayarina götürdüm ayni fis ile monitorun kasaya bagli olan fisi ile yani ilk once o sorun olmadi 10 dk sonra yine ayni oldu yani ekran kartindan olmadigini anladim o fise baktim kasaya bagli olan kismi birazcik yipranmis bide duvara dayaliydi benim kasa ondan olmus olabilirmi acaba lütfen yardimci olursaniz fikir verirseniz sevinirim.

• Fişe oynamak yerine bir servise danışsaydınız. Kablo bozuk ayan beyan belli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

Fişe oynamak yerine bir servise danışsaydınız. Kablo bozuk ayan beyan belli.

Servis pek ilgilenmedigi icin kavga ettim power bozulmustu daha sonrada götürmek istememistim.Sizcede gercekten monitorun kasaya baglanan fisinden dolayimi kaynaklaniyordur bu sorun ? Yoksa bazi arkadaslara sordum yok tüpü patlamis yok o monitoru at falan dediler ondan.
  • arkadaşım o monitörler in kabloları zaten seyyardır git bir tane monitör kablosu al dvı veya analog kullan
    ha bu arada o senin arkadaşlar varya hani o tüpü patlamış diyen onada selam bile verme bence
    neden dersen lcd monitörde tüp yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: besiktashakan

quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

Fişe oynamak yerine bir servise danışsaydınız. Kablo bozuk ayan beyan belli.

Servis pek ilgilenmedigi icin kavga ettim power bozulmustu daha sonrada götürmek istememistim.Sizcede gercekten monitorun kasaya baglanan fisinden dolayimi kaynaklaniyordur bu sorun ? Yoksa bazi arkadaslara sordum yok tüpü patlamis yok o monitoru at falan dediler ondan.

Güzel kardeşim git bir tane monitör kablosu al sorunun bitsin. Bırak servisi falan artık.

Tahminimce Dv-ı kablo olmalı. 6-7 YTL gidecek.

• allah sizden razi olsun icimi ferahlattiniz universiteye gidecez cepte kurus para yok mecbur pcyi satacaz dedik ondada monitor kafayi yedi sansima
  • Arkadaşlar bu konu hakkında başka bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.