Şimdi Ara

PHILIPS HTS 3539 BİLEN KULLANAN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• arklar bu ürün nasıldır hakkında bilgisi olanlar lütfen yazsın ben sadece film izlemek için aliyorum yüksek ses önemli değil sonucta apartmandayım amaç kısıkta olsa sesin temizliği bu ürün nasıldır acil bilgilendirirsenize memnun olurum...
    PHILIPS HTS 3539/12 EV SİNEMA SİSTEMİ cok eski bir modelmidir ??? işimizi görürmü tşkler .

PHILIPS HTS 3539 BİLEN KULLANAN  VARMI

• bu sistem, b,len yokmu acaba örneğin optik cıkısı vs vs varmıdır kalitelimidir film izlerken kızık sesde sesleri güsel verirmi lütfen cvp bekliyorum tşkler
  • PHİLİPS HTS-3539 için 400 TL bana hesaplı geldi. Ama çok önemli bazı bilgilere ihtiyacım var. Evde tüplü Arçelik TV var, bu alet TV'ye uyum sağlar mı?. Laptoptan veya radyodan kısık sesli müzik dinlemek için bu alet uygun mu? Çok fazla bi beklentim yok. Ama Bu TV eski, bu laptopun ...si yok vs diye elimde de kalmasın. Lütfen bu işten anlayan birisi yardımcı olabilir mi? ACİLLL
  • Teknosa.com da PHİLİPS HTS-3539 629 TL yazıyor. Başka nerede bu aletle ilgili kampanya var?
  • Bende bu üürünü araştırıyorum 399 TL ye buldum iki yerde philipsin sitesinde optik çıkış gösteriyor. diğer yerlerde yazmıyor ben philipsin sitesi baz alarak vardır diye düşünüyorum.Benim için yükses öenmli değil temiz ses surruond sistem olması önemli açıklamalarında var gösteriyor net bilgiye ulaşmak için kullanan arkadaşların deneyimini bizlerle paylaşması gerekli diye düşünüyorum
  • arkadaşım almıştı memnun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung C450 kullanan varmı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Philips LED Tv aldım. 3D özelliği var. Ev sinema sistemi alacağım. Ben gene de BlueRay özelliği olan bir sistem almalı mıyım? Peki bu 3D ne BluRay nedir? Birisi ses (3D), diğeri görüntü (BluRay) diye biliyorum, bu doğru mu?
    Birisi açıklayabilir mi? Yoksa telef olacağım ekran başında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbey

Philips LED Tv aldım. 3D özelliği var. Ev sinema sistemi alacağım. Ben gene de BlueRay özelliği olan bir sistem almalı mıyım? Peki bu 3D ne BluRay nedir? Birisi ses (3D), diğeri görüntü (BluRay) diye biliyorum, bu doğru mu?
    Birisi açıklayabilir mi? Yoksa telef olacağım ekran başında.

Bilindiği gibi 3D özelliği az sayıda ve genellikle ücretli yayın sağlayıcılarından, blue-ray adı verilen full hd görüntü kalitesi sağlayan disklerden ve internetten indirilen 3 boyutlu video dosyaları, konsol ve pc oyunlarında kullanılabilir. 3D Blue-ray ise, 3 boyutlu filmleri içeren blue-ray disklerdir. Bu özellikte bir ev sinema sistemi almak yerinde bir seçim olacaktır. Böylece hem 1080p 2 boyutlu filmleri hem de 2 boyutlu filmleri içeren blue-ray diskleri yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilrsin. Aynı zamanda usb girişi sayesinde bir medya oynatıcı olarak da kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vmesut -- 8 Aralık 2012; 15:14:47 >

• Sonunda dayanamadım, paraya kıydım. Teknosa'dan 1800TL(1999TL-200TL Bonus) PHILIPS 47PFL4307K/12 FHD 3D LED LCDTV+TV Sehpası ve 620TL(699TL-70TL Bonus)ye SAMSUNG HT- E3550 3D BLURAY 5+1 ev sinema sistemi aldım. TV geldi kuruldu. Ev Sinema Sistemi'nin siparişini yeni verdim, bekliyorum. Elektronikten fazla anlamam, bir hafta internetten araştırma yaptım. Optimum fiyat-performans dengesini cüzdanıma uydurmaya çalıştım. İnşallah memnun kalırım. Dediğim gibi oldukça acemiyim, her türlü tavsiyenize açığım.
  • Arkadaşlar SAMSUNG HT 350'yi TEKNOSA'dan 399 liraya aldım ve geri iade ettim. Çok samimi söylüyorum bu cihazdan uzak durun. En önemli sorunu, televizyonunuzdan yayın sesini ses sistemine aktarmak için optik kablo yok. Onun yerine cihazdan çift taraflı bir kabloyla aldığınız çıkışı, televizyonun kulaklık girişinden takıp öyle ses alıyorsunuz ki berbat ses geliyor. Televizyona flash bellek takarak izlediğiniz filmlerde ses berbat, flash belleği cihaza takarak izlediğinizde de görüntü kalitesi düşüyor. Televizyonumdan kaynaklanabileceğini düşünüyor olabilirsiniz fakat cihazım da son model bir SAMSUNG. Size tavsiyem bu fiyata benim yaptığım gibi PHILIPS HTS 3539/12 alın. Gaayet memnunum. Ev ortamı için fazlasıyla yeterli. Optik kablo çıkışı da var. Kesinlikle memnun kalacaksınız eminim. her i cihazı kullanan biri olarak varsa sorularınızı memnuniyetle yanıtlarım.
  • Benim media player'ım ve yanında da Vestel ses sitemim var ancak Vestel şu an sorun çıkarmaya başladı. Bu cihazın ses kalitesi zaten bendeki Vestel Slim10'dan iyidir, ayrıca media player'ım olduğu için bu cihazın oynattığı formatlar önemli değil benim için.

Benim tek sorunum, media player'ımın optik çıkışını bu cihaza bağlayıp 5.1 ses alabilir miyim? Yanıtlarsanız sevinirim.
  • hortlatmak gibi olmasın ama bu ses sisteminden aldım tv olarakta 47pfl6067 var malesef kumandalar çakışıyor çok canım sıkıldı bir çözümü varmı acaba?
  • easy link özelliğinden.... benim tvde philips kumandayi hafif yukarı tutarak bas sorun kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.