Şimdi Ara

Philips HTR 9900 Kullanan, dinlemiş olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıktaki sistem ile ilgileniyorum.

Amacım aslında ayrı ayrı bileşenler ile bir sistem toplamak olsa da, bu sistemin bileşenlerinin kalitesi beni etkilemedi desem yalan olur.

Yurtdışında cok ciddi fiyata satılan bu sistemin fiyatı ise Türkiyede 2.500ytl civarında...

Aşagıdak linkte detaylı bir incelemesini veriyorum

http://www.areadvd.de/hardware/2009/philips_htr9900_1.shtml

ancak bizzat kullanmaış ya da dinlemiş olan kullanıcıların yorumlarıda benim için oldukça önemli.

Ne dersiniz ?

• bu cihaz tr de ilk göründü yada ben ras geldim hemen kağıt üzerinde inceledim ürünü ve gerçekten çok ii avantajları var ve hemen konusunu foruma açtım ve ne yazıkki hiç ilgi görmedi hb da satılıyor bu cihaz ama ben mağzalarda görmedim daha ne yazıkki bu cihazı gerçekten bi masaya yatırsak yorumlar alsak hiç fena olmaz hani ben kendi konumda da demiştim gerçekten üstünde durulması gereken bir sistem...
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

bu cihaz tr de ilk göründü yada ben ras geldim hemen kağıt üzerinde inceledim ürünü ve gerçekten çok ii avantajları var ve hemen konusunu foruma açtım ve ne yazıkki hiç ilgi görmedi hb da satılıyor bu cihaz ama ben mağzalarda görmedim daha ne yazıkki bu cihazı gerçekten bi masaya yatırsak yorumlar alsak hiç fena olmaz hani ben kendi konumda da demiştim gerçekten üstünde durulması gereken bir sistem...

evet sanırım sizin konunuzdu o .. .

bende okudum o zaman biraz ilgi görmüş ama kesinlikle bir çok yönden oldukça başarılı bir sistem gibi duruyor... tek falsosu ise sanırım Philips olması (marka olarak pek ısınmadıgım bir firmadır) ... bir paket sisteme göre kullanılan sürücüler... kabin .. receiver kalitesi çok üst düzeyde.. yurt dışında da ortalama €2000 civarında satılıyor... bir kaç ay sonra böyle bir sistem ihitiyacım dogacak ... ki bu sistem bütçe ve okuduklarım kadarıyla o ihtiyacı dolduracak gibi ... ama tabi yakından görmekte güzel olurdu ...

• belki mm,ew gibi mağzalara gelir? gerçekten bende denemek görmek istiyorum ayrıca philipsin müzik setleri compakt ev sinema sistemlerinin sesi gayet ii dir bu cihazada baya önem verdikleri belli kağıt üstünde başarılı olduğu kadar sesininde başarılı olcağını düşünüyorum belki denk gelirde bi deneme görme şansımız olur
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • Sadece kağıt üstünde diil, içindeki sürücüler ile de çok kaliteli bir sistem...

Philipsin sitesinde, ürünün teknik detaylarında hoparlörlerdeki sürücülerin açıklamasını koymuşlar... kulelerde ve yan uydularda kullandıkları malzeme bunlarmış

"25mm Vifa yumuşak konik tweeter, 2x 4" Eşsiz HDS PPB woofer "

Ben stereo ev sistemleri ve oto muzik sistemleri konusunda tecrübeliyim... bahsedilen sürücüler gercekten cok cok üst seviye ürünler... öyleki o mid bassların çifti yaklaşık 50-60 dolar dan satılıyor...

http://www.tymphany.com/830870
    http://www.tymphany.com/xt25sc90-04

Görünüşe göre (ki muhtemelen paket bir sistem oldugu için performasıda optimum olur ) kolay kolay aşık atılacak bir sistem değil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoprak -- 8 Ocak 2010; 21:00:31 >

• peki bu avr stereo modu 2.0 mıdır? hopları fullrange olarak geçiyor demi? yani sinema dışında acaba müzik içinde stereo olarakta kullanılabilinirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki bu avr stereo modu 2.0 mıdır? hopları fullrange olarak geçiyor demi? yani sinema dışında acaba müzik içinde stereo olarakta kullanılabilinirmi?

Sanırım bunu anlamak için kullanım klavuzuna bakmak lazım ... ancak mid sürüleri 2 tane olsada 10 ar cm lik sürücüler ... her ne kadar çok iyi bir markanın ürünleri olsada muzik dinlerken bass eksikligi yaşanabilir.. o yüzden 2.0 yerine 2.1 dinlemk daha iyi bir fikir gibime geliyor.. bunun dışında gördügüm kadarıyla anfiden frekans kesimlerini ayarlayabiliyorsunuz.
    AMD Ryzen 9 5900X işlemci ,MSI MAG CORELIQUID 360RH ARGB Cpu Coller, Msi X570 MEG ACE Anakart, 1 TB M2 CORSAİR MP 510 SSD CORSAİR (4X8) 32 gb 3600 mhz ram, GİGABYTE RTX 3080 GAMİNG OC Ekran Kartı, GİGABYTE G34WQC Gaming Monitor 144 Hz , CORSAİR AX860İ MODULER 860 watt powersuply. COLLER MASTER CM700P FULLTOWER KASA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneyt333

ben bu ürünü izmir balçova agorada philips bayıınde gördüm üst katta çok kalabalıktı tama inceleyemedim ama 7 kolon anfi ve 200 waatlık aktif subb ı vardı hafta iiçi birgin gideceğim incelemeye

Bende büyük Philips bayilerine bakiyim biraz.. bu gune kadar rastlamadım istanbulda.

Siz yine gidip biraz inceler ve dinlerseniz çok iyi olur...

Özellikle hoparlörlerdeki ızgaraları çıkartıp ilk mesajdaki testte yer alanlar ile aynı olup olmadıklarınıda kontrol ederseniz cok iyi olur.. cunki nettebaşka bir versiyonunu daha görmüştüm.
  • evet bugün gittim özellikle incelemeye. sağolsunlar bana yardımcı oldular güzelce baktım inceledim evet hoparlorler aynı ama hepsi 2 yollu hoparlörlerin sinema performansı mükemmel ama aynı şeyi müzik dinlerken söyleyemicem.receiver süper yok yok maşallah dediğim gibi yani kolonlar faln çok güzel şık parlak kaplama oradakı satıcının dediğine göre el işi dedi ama bilemicem orasını tabi yalnız bana kolon hoparlörü küçük geldi gözüme kasalar büyük ama hoparlörler küçük bilmiyorum .fiyat konusuna gelince komple set bluray hariç nakit 2400 taksitli fiyatıda 2600 tl bilginize.
    AMD Ryzen 9 5900X işlemci ,MSI MAG CORELIQUID 360RH ARGB Cpu Coller, Msi X570 MEG ACE Anakart, 1 TB M2 CORSAİR MP 510 SSD CORSAİR (4X8) 32 gb 3600 mhz ram, GİGABYTE RTX 3080 GAMİNG OC Ekran Kartı, GİGABYTE G34WQC Gaming Monitor 144 Hz , CORSAİR AX860İ MODULER 860 watt powersuply. COLLER MASTER CM700P FULLTOWER KASA.
  • 25mm Vifa yumuşak konik tweeter, 2x 4" Eşsiz HDS PPB woofer " hoparlorler bunlar her bir hoparlörde 2x4+konik tweeter var
  • arkadaşlar

Bu cihazı 4 gündür evimde kullanıyorum.Çok doğal, saf ve temiz bir sesi var.S/Woofer harika ötesi.7+1 kanal ile sesler 100 m2 ye yakın salonumu tamamen dolduruyor.Benim kullanım amacımın %90 ı müzik dinleme.Volümü tam olarak açamadım bile.

Almadan önce Plastik kolonlu birçok 1000W sistem dinledim.Hepsinde de metalik sesler söz konusu ve s/w ları bir yerden sonra zorlanmaya başlıyor.Müzik dinlerken bu cihazdan full zevk alıyorum. Sormak istedikleriniz varsa cevaplamaya çalışırım.Selamlar...
  • müziği dinlerken nsl dinliyorsunuz 2 ch yani 2.0 olarakmı? yoksa 2.1 yada multi ch olarakmı? stereo modu nsl bu cihazın seçenekleri varmı? ve performansı nsl? özellikle öğrenmek istediğim bu kısmı sinema ye gelince perfomansından memnun kalmışsınız sanırım ama birazdaha detaylı anlatabilirmisiniz... görüntüyü tv ye avr üstündenmi aktarıyorsunuz?

hatta genel olarak bir kaç foto koyarsanız çok daha ii olur
  • quote:

müziği dinlerken nsl dinliyorsunuz 2 ch yani 2.0 olarakmı? yoksa 2.1 yada multi ch olarakmı? stereo modu nsl bu cihazın seçenekleri varmı? ve performansı nsl? özellikle öğrenmek istediğim bu kısmı sinema ye gelince perfomansından memnun kalmışsınız sanırım ama birazdaha detaylı anlatabilirmisiniz... görüntüyü tv ye avr üstündenmi aktarıyorsunuz?

hatta genel olarak bir kaç foto koyarsanız çok daha ii olur

Tam olarak benim soracagım soruları sormuşssunuz ...

Aslında ev sinema sistemleri için en azahmentli alan muzik oluyor... ama 2+1 olarak nasıl çalacagını bende merak ediyorum .... (2.0 sanırım bass olarak biraz eksik kalır)

• stereo modunun 2.0 olması önemli müziğe önem verenler için ve bu tarz compakt sistemlerde nisbeten müzik dinlemek için hem ileriyede yatırım olur bu avr ye iki tane fullrange hop alınabilinir yada mevcut frontlar kullanılmak isteniyosa ve bassta sıkıntı çekiliyormu olma ihtimali var çünki frontlarda woofer yok buna 2.1 kullanmak yerine bir aktif sub daha eklenir kendi subuna muadil bas sorunuda çözülmüş olur yani stereo modunun 2.0 varmı bilmiyorum arkadaş ne cvp verecek varsa ileriye dönük müzik anlamında yatırımda yapmak mümkün olur
  • quote:

stereo modunun 2.0 olması önemli müziğe önem verenler için ve bu tarz compakt sistemlerde nisbeten müzik dinlemek için hem ileriyede yatırım olur bu avr ye iki tane fullrange hop alınabilinir yada mevcut frontlar kullanılmak isteniyosa ve bassta sıkıntı çekiliyormu olma ihtimali var çünki frontlarda woofer yok buna 2.1 kullanmak yerine bir aktif sub daha eklenir kendi subuna muadil bas sorunuda çözülmüş olur yani stereo modunun 2.0 varmı bilmiyorum arkadaş ne cvp verecek varsa ileriye dönük müzik anlamında yatırımda yapmak mümkün olur

Dediklerinize katılıyorum .. ancak bence işin avr kısmı o kadar tatmin edici olmayabilir daha sonradanekenicek full range .. bilgimiz stereo hoparlörler ile...

Ben şahsen acayip bir merak içindeyim ... nerden nasıl bulsam şu sistemi bir dükkanda da dinlesem bilmiyorum

• arkadaş ne yaptı ki dönmedi geri foruma bekliyoruz...
  • quote:

arkadaş ne yaptı ki dönmedi geri foruma bekliyoruz...

Philips türkiyeye mail atıp bu sistemi görebilecegimiz erimi sorsak :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.