Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Philips HR1855 Katı Meyva Sıkacağı Satın Al 17 Mart 2016 11:26 1 1 Philips HR1855 Katı Meyva Sıkacağı Arkadaşlar elimde anneannem için satın aldığım, ancak sadece 1 kere anneannemin, 1 kere de benim kullandığımız Philips HR1855 Katı Meyva Sıkacağı bulunmakta. Gerçekten sadece iki kere kullanıldı ve anneannem ben bununla uğraşamam, çok karışık diye ürünü istemedi. Şimdi kutulu bir halde evin bir köşesinde durmakta :/ Ürünün garantisi devam etmekte ve 1 yıl kadar garantisi mevcut. Kargoyu ben bir şekilde (indirimli) size göndereceğim. Dolayısıyla kargo ücreti bende. Not: İlk ilanım olduğu için hatalar, bilgi eksiklikleri olabilir. Bağışlayın.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 170 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Mart 2016 Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Dell Optiplex 5000MFF i5-12500T 16GB 256GB SSD (2022 Model)