Şimdi Ara

Philips HMP5000 HD medya oynatıcısı ANA KONU * İnceleme ve Fotoğraflar (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
12
Favori
115.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çözdüm hackleme işlemini tekrar etmek gerekiyormuş

***** DİKKAT!!!!! AŞAĞIDAKİ İŞLEMİN UYGULANMASI ESNASINDA OLUŞABİLECEK BİR SORUNDA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.********

Bu firmware yı uygulayabilmek için cihazınızın flashbellek alanının yazılabilir olması gerekiyor. Bunu yapmak için ise cihazınızı açık durumda tutup internete bağlı olmasını sağlayın.
    Daha sonra bilgisayarınızdan telnet aracılığı ile cihazının ip adresi ile erişin. Örneğin: cihazın ip adres 192.168.1.4 ise telnet 192.168.1.4 yazın.
    login ismi olarak root
    password olarak ise hmp5000 yazın
    bilgileri doğru girdi iseniz ekranda BusyBox v1.1.3 (2011.09.16-04:09+0000) Built-in shell (ash) Enter 'help' for a list of built-in commands. gibi bir yazı olacak.
    Şimdi ise aşağıda verdiğim komutu girin.

echo " " | dd of=/dev/mtdblock/0 bs=2048 seek=8192

artık cihaz hacklenmeye hazır :)
  • Merhaba, hâlâ bu cihazı kullananlar var mı? Nasıl değerlendirebiliriz hmp 5000'i? Yoksa direk çöp mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgottenh -- 11 Mayıs 2020; 17:28:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgottenh

Merhaba, hâlâ bu cihazı kullananlar var mı? Nasıl değerlendirebiliriz hmp 5000'i? Yoksa direk çöp mü?
    Hala kullanıyorum taş gibi cihaz parasını fazlası ile haketti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

Hala kullanıyorum taş gibi cihaz parasını fazlası ile haketti.

Alıntıları Göster
    Evet hocam cihaz iyi fakat youtube artık açılmıyor. Bir şeyler indirip flash diske veya sd karta atmak zor geliyor. Alternatif bir arayüz yükleyebilir miyiz? Root yapabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgottenh -- 11 Mayıs 2020; 17:28:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.