Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu cihazı alalı 2 gün oldu ve verdigim paraya acıyorum gercekten,bunun yarı fiyatına adam akıllı calısan bi DVD player alabilirdim ama kalite olsun diye philips alayım dedim.ses tusları philips marka LCD yoksa calısmıyor.elektrik dalgalanması olan bi yerde oturuyorsanız sigortası sürekli degismek zorunda kalacak demektir.cihazda altyazı tam bir fiyasko olmus durumda,kim oldugu belli olmayan kisiler yazılım hazırlayıp nette yuklemeleri icin millete sunuyorlar,buna philips gibi bir elektronik devi neden bu kadar duyarsız kalıyor.

philips 5990 almayı düsünenlere aynı görüntü kalitesi veren daha özellikli DVD player tavsiye ediyorum,fiyat fazla deyip philips kaliteli diye kanmanızı istemiyorum,üstelik bu DVD oynatıcıda altyazı sorunu yok,kumandada ses fonksiyonu her TV'de calısıyor,optik,coax,vga v.s her türlü ses ve görüntü cıkısı var.

HOMETECH 567 HDMI DVD/DIVX
    ------------------------------------------
    SONY OPTİK GÖZ
    HDMI ÇIKIŞ
    PROGRESİVE SCAN , 720p, 1080i, 1080p,720p, 1080i/p
    USB 2.0 & KART OKUMA FONKSİYONU
    DESTEKLENEN FORMATLAR; Divx 3.11 , DivX 4.x , DivX 5.x , DivX 6.0 , DivX Ultra /DVD / DVD-R / DVD-RW / DVD+RW / DVCD /
    SVCD /VCD / HDCD / CD / CD-R / CD-RW / CD-G/
    PICTURE-CD /MP3 / KODAK PICTURE / JPEG
    MP3 BİT HIZI 32 - 320 kbps
    RGB SCART
    VGA
    PAL/NTSC UYUMLU
    DOLBY DİJİTAL AC-3 ÇIKIŞ
    DİJİTAL KOAKSİYEL 5.1 KANAL ÇIKIŞ
    D/A 24 bit, 192 kHz
    CVBS (COMPOSITE VIDEO) YUV
    S-VIDEO ÇIKIŞI
    OTOMATİK EKRAN KORUYUCU
    TÜKÇE DAHİL 8 DİLDE OSD MENÜ DİL DESTEĞİ
    TÜRKÇE ALT YAZI DESTEĞİ
    ZOOM FONKSİYONU
    MULTIZONE

KUTU İÇİ AKSESUARLAR
    -------------------------------
    HDMI KABLO
    UZAKTAN KUMANDA,
    AV KABLO,
    KULLANIM KILAVUZU,
    GARANTİ BELGESİ
    +_________________
    99 TL

Karar sizin.

-----------------------------------------------------------------------
    Almısken iyi bisey alayım diyorsanız bu tür seylerede bosuna para saymayın,philips'e HDMI kablo ile 200 TL verene kadar 320 TL ye direk media box'lara bakın derim,oynatamadıkları film ve müzik formatı yok.

Popcorn Hour A-110 with WN-100 veya WESTERN DIGITAL HD MEDIA PLAYER WDAVP00BE tercih edebilirsiniz.

Bu mesaja karsı cıkan arkadaslar olabilir ,amacım sadece tüketiciyi bilinclendirmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getaway -- 31 Mart 2009; 14:13:17 >

• Değerli arkadaşım siz başka bir yere mesaj yazdınız ama yanlışlıkla buraya gönderdiniz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 31 Mart 2009; 20:39:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

Değerli arkadaşım siz başka bir yere mesaj yazdınız ama yanlışlıkla buraya gçnderdiniz sanırımç

yok dogru yere yazdım
  • Phlıpsle hometech görüntüsünün aynı oldugunu söyleyenlerin göz doktoruna görünmesi lazım,acilen

ayrıca phlıps yazılımsız hiç bir işe yaramaz bir cihazdır oda dogru ben bıktım alt yazısının bu kadar kötü karakterli olmasından ama yazılımsız sorunsuz cihaz isteyen lg392 h alır bu kadar söylüyorum gidin göründe gözünüz cihaz görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serban -- 31 Mart 2009; 20:24:29 >
  • ARKADAŞLAR MERHABA

PHLIPS 5990 CIHAZI ALMAK ISTIYORUM. ACABA 5.1 SURROUND I DESTEKLIYOR MU?.. AYRICA TV HD READY. HEM GORUNTU KALITESI NDE IYILESME OLUR MU?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerworld -- 31 Mart 2009; 17:27:57 >
  • Arkadaşlar,
    Sorularınız için yardım istemeden önce lütfen onceki mesajları okuyalım.
    Çoğu sorular defalarca cevaplandırılmış oluyor. Bu da bir çeşit kirlilik yaratıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: getaway

quote:

Değerli arkadaşım siz başka bir yere mesaj yazdınız ama yanlışlıkla buraya gçnderdiniz sanırımç

yok dogru yere yazdım

İnanın sizden çok çok önce hometech aldım ve 2 gün sonra bir arkadaşıma hediye ettim.Ucuz mal alacak kadar saflaşıyorum bazen.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: getaway

quote:

yok dogru yere yazdım

İnanın sizden çok çok önce hometech aldım ve 2 gün sonra bir arkadaşıma hediye ettim.Ucuz mal alacak kadar saflaşıyorum bazen.

evet ama pahalı mal herzaman kaliteli olacak diye bir kaide'de yok maalesef,bahsettigim durumda önerdigim DVD player malesef Philips'in yapamadıklarını yapmıs durumda.yapı kalitesi tartısılır ama kullanılabilirlikte gözardı edilmemeli.

• Arkadaşlar elimdeki usb kablosunu uzattım 5 metre kadar fakat 320 gb hdd calıştırmadı ışıgı yanıyo ama calışmıyo bende bir uçu dişi iki uçu erkek olan usb kablosu aldım ikincinin biri elektrik için şimdi şimdi hdd yi dvd ye baglayım ikinci ucdan da usb için olan adaptörler varya ondan baglasam hdd yada dvd ye zarar verirmiyim sizden haber bekliyom korktum baglayamadım
  • lg392 h cihazının usb bellek desteği var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amato

Arkadaşlar elimdeki usb kablosunu uzattım 5 metre kadar fakat 320 gb hdd calıştırmadı ışıgı yanıyo ama calışmıyo bende bir uçu dişi iki uçu erkek olan usb kablosu aldım ikincinin biri elektrik için şimdi şimdi hdd yi dvd ye baglayım ikinci ucdan da usb için olan adaptörler varya ondan baglasam hdd yada dvd ye zarar verirmiyim sizden haber bekliyom korktum baglayamadım

Eğer 320Gb lik diskiniz 2.5 lik ise USB kablosu çok uzun bu nedenle çalıştırmamıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

quote:

Orjinalden alıntı: Amato

Arkadaşlar elimdeki usb kablosunu uzattım 5 metre kadar fakat 320 gb hdd calıştırmadı ışıgı yanıyo ama calışmıyo bende bir uçu dişi iki uçu erkek olan usb kablosu aldım ikincinin biri elektrik için şimdi şimdi hdd yi dvd ye baglayım ikinci ucdan da usb için olan adaptörler varya ondan baglasam hdd yada dvd ye zarar verirmiyim sizden haber bekliyom korktum baglayamadım

Eğer 320Gb lik diskiniz 2.5 lik ise USB kablosu çok uzun bu nedenle çalıştırmamıştır.

evet 2,5 luk bende biliyom uzun olunca calışmadıgını yukarda anlattıgımı yapınca calışırmı diye sordum bende power kardeş
  • Aynı durumda ben 1 yıl önce sanırım ..denemiştim cihaz çalıştı HDD yi gördü .. Ancak cihazı kapatınca bu sefer DVD ye elektrik gitmeye başladı ve DVD sapıttı riskli ama bir dene bendeki DVD o zaman piranha'ydı USB 1.1 di ..Belki Philipste olmaz sonuçta cihazıda bozulma olmadı...
  • arkadaşlar seagate 160 gb usb hdd var. 80 gb fat32 olarak formatladım. Ancak cihaz taktığımdan ışığı yanıyor. Fakat kumanda dan usb butonuna bastığımda Disk Yok seçeneği çıkıyor. Haliyle hariciyi görmüyor. Hdd orjinal kablosu biraz uzun ondan olabilirmi?
    Birde cihazın versiyonunu nasıl öğrenebilirim.
    yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proliant
    arkadaşlar seagate 160 gb usb hdd var. 80 gb fat32 olarak formatladım. Ancak cihaz taktığımdan ışığı yanıyor. Fakat kumanda dan usb butonuna bastığımda Disk Yok seçeneği çıkıyor. Haliyle hariciyi görmüyor. Hdd orjinal kablosu biraz uzun ondan olabilirmi?

Sorunun kablo uzunluğundan kaynaklanma ihtimali çok yüksek. Aynı şeyi pc bağlantılarında da yaşıyoruz.

Topik uzadıkça iyice gerilerde kalmış olan, cİhazın versiyonu ve kumanda üzerinden bazı işlemleri burada yeniden yazmakta fayda var.

Donanım versiyonunu (yani 05 mi 12 mi 37 mi olduğunu) görmek için:
    1. Cihazı açın (power)
    2. DVD tepsisini açın (eject)
    3. Kumandada 5 5 tuşlayın

Yazılım versiyonunu görmek için:
    1. Cihazı açın (power)
    2. SETUP tuşuna basın, ok tuşlarıyla GENERAL kısmına gidin
    3. Kumandada sırayla 1 3 7 9 tuşlarına basın
    4. Son 2 hane cihazın yazılım versiyonun belirtmektedir.

5990'ın REGION FREE yapılması:
    1. SETUP tuşuna basın, ok tuşlarıyla PREFERENCES kısmına gidin
    2. Kumandada sırayla 1 3 8 9 3 1 tuşlarına basın
    3. Ekranda cihazın hangi bölge olduğu (Türkiye/Avrupa cihazı ise 2, ABD'den alınmışsa 1) görüntülenecektir. Ok tuşları ile o sayıyı 0 yapın, setup'tan çıkın, işlem tamamdır.

• merhaba arkadaşlar, bende en kısa zamanda 5990 almayı düşünüyorum ama kafama takılan birşey var;
    1TB hd aldım ancak bölme işlemi yapmadan önce sormak istedim, en fazla 256 klasör gördüğü söyleniyor, ben genelde yabancı dizileri arşivlemeyi düşünüyorum, her dizi 20 bölüm olsa 12 dizi 240 klasör eder, ayrıca bunların ana klasörleriyle birlikte 250 civarı ve toplam boyutuda 84GB civarında eder, bu durumda hard diski 10-12 parçaya mı bölmem gerek? yoksa bu 256 klasör olayı her klasör içi için ayrı ayrı mı geçerli?
  • arkadaşlar selam. ben de buradaki yorumlara güvenip cihazı 3-4 gün önce aldım. 165 tl'ye falan geldi.sormak istediğim bu upscale olayı kendiliğinden mi oluyor yoksa daha iyi görüntü için extra birşey yapıyormuyuz? ayrıca hdmi da görüntü ayarı için otomatik mi önerirsiniz? yoksa 420p-1080p arası değerleri elle mi seçiyorsunuz?
  • arkadaşım kablosuyu değiştirdim. kısa aldım. Ancak geçersiz veri girişi yazıyor.yaw.

quote:

Orjinalden alıntı: PePo

quote:

Orjinalden alıntı: proliant
    arkadaşlar seagate 160 gb usb hdd var. 80 gb fat32 olarak formatladım. Ancak cihaz taktığımdan ışığı yanıyor. Fakat kumanda dan usb butonuna bastığımda Disk Yok seçeneği çıkıyor. Haliyle hariciyi görmüyor. Hdd orjinal kablosu biraz uzun ondan olabilirmi?

Sorunun kablo uzunluğundan kaynaklanma ihtimali çok yüksek. Aynı şeyi pc bağlantılarında da yaşıyoruz.

Topik uzadıkça iyice gerilerde kalmış olan, cİhazın versiyonu ve kumanda üzerinden bazı işlemleri burada yeniden yazmakta fayda var.

Donanım versiyonunu (yani 05 mi 12 mi 37 mi olduğunu) görmek için:
    1. Cihazı açın (power)
    2. DVD tepsisini açın (eject)
    3. Kumandada 5 5 tuşlayın

Yazılım versiyonunu görmek için:
    1. Cihazı açın (power)
    2. SETUP tuşuna basın, ok tuşlarıyla GENERAL kısmına gidin
    3. Kumandada sırayla 1 3 7 9 tuşlarına basın
    4. Son 2 hane cihazın yazılım versiyonun belirtmektedir.

5990'ın REGION FREE yapılması:
    1. SETUP tuşuna basın, ok tuşlarıyla PREFERENCES kısmına gidin
    2. Kumandada sırayla 1 3 8 9 3 1 tuşlarına basın
    3. Ekranda cihazın hangi bölge olduğu (Türkiye/Avrupa cihazı ise 2, ABD'den alınmışsa 1) görüntülenecektir. Ok tuşları ile o sayıyı 0 yapın, setup'tan çıkın, işlem tamamdır.

• bu aldığım kabloda arızalı çıkmış. Yeni kısa usb kablosu aldım. sorun halledildi. 160 gb fat32 external hdd görüyor.
  • Arkadaşlar Western digital marka 1 TB harici harddisk aldım.External harddiski Usb den 5990'a bağladığımda içeriğini görmüyor.Harddiski NTFS olarak formatlamıştım, ondan olabilirmi acaba?Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.