Şimdi Ara

Philips Dvd-yazıcı ile dvd-rw medya okuma sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ucuz diye philips dvd-rw aldık. Aldıktan sonra film dvd si kiraya veren tanıdık bir yerden 2-3 tane dvd film aldım okuması nasıl diye gayet iyi okudu, dvd ler çizik olduğu halde.

Dvd yazıcımı alırken 5 tanede philips marka tekrar yazılabilir dvd medya aldım. Ancak bu medyaya yazdığım verileri tekrar okurken sorun çıkarıyor. İngilizce setimi az yer kaplasın diye dvd ye çektim. Ancak okurken hiçbir çizik olmadığı halde, "hasar veya kirli" hatası veriyor.

Ne dersiniz? Umarım bu hata sadece tekrar yazılabilir dvd lerde dir. 50 tane diamond markada dvd siparişi verdim. Açıkçası şuan dvd işinden soğudum. Çiziklerinden berbat olmuş cd lerde bile şuana kadar okuma sorunuyla karşılaşmamıştım.

Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Selamlar...

Not: model 1640P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burçak -- 7 Temmuz 2005, 19:12:27 >

• Arkadaşlar bu forumda, philips dwd (1640P) çok tartışıldı. Kullanan arkadaşlar en azından tecrübelerine paylaşırsa sevinirim. Philips dvd kötü bir dvd yazıcı mı, yoksa dvd olayı biraz cd den farklı ve hassas mı?

selamlar...
  • yapacağın tek şey bios güncellemesi.o philipsi adığın biosla bırakmıcan.zaten ufak bi bios değişikliği ile süper hale geliyor..
  • hocam bendede aynı marka ve model var. princo marka dvd yazdığım zaman dvd leri kendi aptal makina okumuyor, bir alttaki lg dvd roma koyunca lg dvd yi okuyor.bende bir anlam veremedim ama ,sonuçta 2 tane dvd-r olunca sorunu halledebiliyorum.
  • Bios değişikliğinden kastınız sanırım firamware güncellemesi. Şu an 3.4 yüklü zaten. Belki alette sorun yok, medya da olabilir. Nero da sepeed ile test yaptım %0,01 gibi küçük bir hata buldu. İşin ilginci princo cd yi test ettim . her taraf kıpkırmızı çıktı (bad) ama onu okuyor.

bu arada kullandığım medyada philips. Bu makinalar diamond ları nasıl yazıyor acaba?

Selamlar...

quote:

Orjinalden alıntı: beyazfatih

yapacağın tek şey bios güncellemesi.o philipsi adığın biosla bırakmıcan.zaten ufak bi bios değişikliği ile süper hale geliyor..
  • bende bu yazıcıyı aldım. önceleri bende proplem yaşadım. firmware güncellemesi ile dertlerimden kurtuldum. ancak 3.4 versiyonunda proplemlerim devam etti. 3.2 versiyonunda rahat ettim. denemenizde fayda var.
    http://www.cdrinfo.com/Sections/Firmware/SingleModel.aspx?DriveId=1007
  • princo marka dvdden ne çıkçakki? dms alın siz. hem ucuz hem kaliteli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de benzer sorun var.Birkaç dvd filmimi philips dvd yazıcıda kopyaladım.Denediğimde tüm dvd romlarda çalıştı.Ama bilgisayardan dosya yazmaya kalktığımda kendi yazdığı dvd yi okuyamadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.