Şimdi Ara

Philips araç tavan ledi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba sizlere bir konu danışacağım da şimdi aracım palio multijet şi tavan ışığını beyaz led ile değiştirdim çok güzel oldu kaliteli olsun diye philips sofit led aldım soruna gelecek olursak bilirsiniz tavan lambası 3 konumlu açık, kapalı ve tam ortada sadece kapılar açıkken otomatik yanma modu var sorun şu ki philips led otomatik konumda çok kısık da olsa sürekli yanıyor anahtarı açığa getiridğim de tüm gücü ile yanıyor anahtar kapalı iken yanmıyor ama otomatikte sadece kapılar açıkken yanması gerekirken çok az da olsa yanıyor philips yerine bagaj için aldığım sofit photon led taktım onda böyle bir sorun yok olması gerektiği gibi ama philipsi takınca böyle sadece philips led yapıyor bunu sizce neden böyle birşey olur?

• Ecu az da olsa akım veriyor sanırım bazı ledler çalışıyor direnç ile çözülür problemin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Ecu az da olsa akım veriyor sanırım bazı ledler çalışıyor direnç ile çözülür problemin
    peki ecunun az da olsa bu akımı vermesi normal mi yoksa bir arızamı dediğim gibi başak led ile bu sorun yok birde philips led lapalşı kapalı devre birşey direnç bağlanacak bir yer yok
  • Lede paralel bir direnç bağlamanız lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    çoğu araçta sistem kendini kontrol ettiğinden ötürü normal bence.
  • Led ampuller normal ampullerden daha düşük watta ihtiyaç duydukları için orta konumdayken pırpır yapması normal. Ya direnç takacaksınız ya da böyle kullanacaksınız ki zaten stop ettikten 10-15 dk sonra tamamen sönüyor orta konumdaysa ışık. Seyir halinde ise sadece direnç takarak önlersiniz. Ya da bir diğer çözüm başka bir led ampul deneyeceksiniz biri mutlaka uyacak.
    Ayrıca pırpır yapması aküyü bitirmez normalde o ampul yanmıyor devrede akım olduğu için o akımı kullanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

Led ampuller normal ampullerden daha düşük watta ihtiyaç duydukları için orta konumdayken pırpır yapması normal. Ya direnç takacaksınız ya da böyle kullanacaksınız ki zaten stop ettikten 10-15 dk sonra tamamen sönüyor orta konumdaysa ışık. Seyir halinde ise sadece direnç takarak önlersiniz. Ya da bir diğer çözüm başka bir led ampul deneyeceksiniz biri mutlaka uyacak.
    Ayrıca pırpır yapması aküyü bitirmez normalde o ampul yanmıyor devrede akım olduğu için o akımı kullanıyor.
    teşekkür ederim dediğim gibi photon led taktım sorun düzeldi sadece philips ledde yapıyor bende phlips ledi bagaja taktım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araçta LED sinyal sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    Bende photon kullanıyorum. 30 liraya almıştım ama performans olarak çok memnun kaldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

Bende photon kullanıyorum. 30 liraya almıştım ama performans olarak çok memnun kaldım.
    bencede çok güzel ışığı philips den kuvvetli lümen olarak bakalım uzun vadade nasıl olcak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut3513

bencede çok güzel ışığı philips den kuvvetli lümen olarak bakalım uzun vadade nasıl olcak :)

Alıntıları Göster
    aliexpress.com
    US $1.39 30% OFF|10PCS Led Car DC 12v Lampada Light T10 5050 Super White 194 168 w5w T10 Led Parking Bulb Auto Wedge Clearance Lamp-in Signal Lamp from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/32802228126.html?spm=2114.search0604.3.13.23a040a80FNdmY

ürün şununla aynı mı ?

• yok ben direk bunu aldım indirimle 27 tl ye den geldi 2 adet almıştım

urun.n11.com
    Ph7026 Photon 8'li Can-bus C5w - [exclusive Serie] 36mm - 6000k - n11.com
    https://urun.n11.com/led-far/ph7026-photon-8li-can-bus-c5w-exclusive-serie-36mm-6000k-P170483481

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.