Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.539
Cevap
73
Favori
292.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forforadi

Ben 55'' alacakken sonradan 50 inç 'e karar verdim ve Samsung 50ru7440 aldım, fiyatı uygun denk geldi 3999 TL'ye.Metal tasarım ve oled metal kumanda olan modeli.Kumanda zaten sadece 300 Tl. Philips'ten üzülerek vazgeçtim o kadar özellikten. IPS ekranların bulutlanma,ışık sızması gibi sorunlarından ötürü Nanocell'i de elemiştim. Dün güzel bir fiyat denk geldi. Bu arada ilgilenenler için 50pus7304 Teknosa'da şu an 3600 TL.
    Doğru karar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Don't Buy INTEL...
    INTEL=Güvenlik açıkları...
    çöp intele tapınanlara çöp satın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

youtubeta ölü piksel tamiri için videolar var pikselleri kontrol eden capasitör deşarj olmayıncada olabiliyor...
    Bildiğiniz varsa link verir misiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ölü Pixel Onarma 4K 2160p 60FPS (1 Saat Boyunca RGB Yanıp Söner)
    https://www.youtube.com/watch?v=kcVJu8Tts7o&feature=youtu.be

verilen sürede oynat...

• Arkadaslar philips müşteri hizmetleriyle gorustum...
    1. Tivibu go uygulamsini philips desteklenmiyor acamazsiniz
    2. Ip tv açamazsınız
    3. Display açamazsınız
    dediler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alatbeyi

Arkadaslar philips müşteri hizmetleriyle gorustum...
    1. Tivibu go uygulamsini philips desteklenmiyor acamazsiniz
    2. Ip tv açamazsınız
    3. Display açamazsınız
    dediler
    Halt etmiş. IPTV bal gibi çalışır.
    Tivibu telefonda çalışıyor mu

• bir soru sormak istiyorum arkadaşlar, bu tv yi kampanyayla aldım gayet memnnunum. sadece bir konu var onu bir türlü bulamadım, bir filmi izlerken 16:9 olan formatı nasıl tam ekrana sığdırıyoruz? Yani filmde alt ve üstte olan siyahlıkları kapatıp tam ekran izlemek istiyorum.

Orijinalden alıntı: alatbeyi

Evet telefon ve tablette tivibu go seyredebiliyorum fakat tv de format desteklemiyor yaziyor ve acmiyor
    Biraz zahmetli ama bir de şunu deneyin .

bunu telefon veya tablete indirip tivibu uygulamanızı apk haline getirin ve usb ye atın
    Sonra TV nin uygulamalar bölümünden x plore dosya yöneticisini indirip kurun .
    usb yi tv ye takın x plore den indirdiğiniz apk yı TV ye kurun . Bilinmeyen kaynaklar a onay vereceksiniz tabii .
    Uygulama ana ekrana gelmiyor . X plore den uygulamalar bölümünden çalıştıracaksınız .
    Ana ekrana getirmek de mümkün de yine bişeyler kurmak gerekiyor. Ben hafızayı doldurmamak için uğraşmadım .

Büyük ihtimal çalışacaktır . Ben bein connect i bu şekilde kurdum izliyorum . Hatta bir çok programı bu şekilde çalıştırabilirsiniz.
    Kumanda çalışmayabilir mouse takmanız gerekebilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 20 Aralık 2019; 10:59:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: astronaut

bir soru sormak istiyorum arkadaşlar, bu tv yi kampanyayla aldım gayet memnnunum. sadece bir konu var onu bir türlü bulamadım, bir filmi izlerken 16:9 olan formatı nasıl tam ekrana sığdırıyoruz? Yani filmde alt ve üstte olan siyahlıkları kapatıp tam ekran izlemek istiyorum.
    16:9 ise zaten tam ekran olması lazım . 21:9 ise Ayarlarda görüntü formatında uzat seçeneği var ister yanlara ister yukarılara uzatabilirsiniz . Ama suratlar uzuyor tabii .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 20 Aralık 2019; 11:0:41 >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir deneyeyim

• arkadaşlar merhaba kendi bölümüne yazdım ama oradan cevap alamadım o yüzden buraya da yazmak istedim. henüz daha 1 senesi dolmayan (şubat 2019) 55PUS7503 TV'de resimdeki gibi siyahlıklar görünmeye başladı. bu kronik toz denilen olay mıdır? ilk aldığımda yoktu. bu konuda ne yapmalıyım bilgili arkadaşlardan yardım rica ederim.

Philips 58PUS7304 İNCELEME.

Orijinalden alıntı: uret21

arkadaşlar merhaba kendi bölümüne yazdım ama oradan cevap alamadım o yüzden buraya da yazmak istedim. henüz daha 1 senesi dolmayan (şubat 2019) 55PUS7503 TV'de resimdeki gibi siyahlıklar görünmeye başladı. bu kronik toz denilen olay mıdır? ilk aldığımda yoktu. bu konuda ne yapmalıyım bilgili arkadaşlardan yardım rica ederim.

Servisi çağırın bakalım ne diyecekler .

• alatbeyi A kullanıcısına yanıt
    İki tane ıptv uygulaması var ikiside çalışıyor (ıptvpro, smartesıptv)

• alatbeyi A kullanıcısına yanıt
    türkiyede müşteri hizmetleri diye bir sorun var cidden kurumsal olalım diye müşteri hizmetleri var ama kim bunlar nerden bulunurlar belli değil. Ip tv nasıl çalışmayacak android bir makinada nasıl desteklemez diyor aklım almıyor bence ip tv nin ne olduğunu bilmiyor.

Orijinalden alıntı: astronaut

bir soru sormak istiyorum arkadaşlar, bu tv yi kampanyayla aldım gayet memnnunum. sadece bir konu var onu bir türlü bulamadım, bir filmi izlerken 16:9 olan formatı nasıl tam ekrana sığdırıyoruz? Yani filmde alt ve üstte olan siyahlıkları kapatıp tam ekran izlemek istiyorum.
    Ayarlar>Görüntü formatından

Ekranı doldur
    Ekrana sığdır
    Geniş ekran
    Orijinal seçeneklerinden sana uygun olanı seç. Doğrusu Geniş Ekran

• Ulan her yerde en uzun gece indirimi var 8000 pla 3700 e düştü vatan bu tv ye indirim yapmıyor geçen hafta 4500 dü acaba düşermi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.